Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Mikor a fiam keresztanyja terhes lett és jöttek hozzánk grillezni nem akart inni. Azt mondta bevett egy nospát, rákontrázva a ferjem, igen mivel fáj a feje. Totál lebukás volt. 😂😂😂
Anna
Lányok! Meg vagyok ijedve.
A 25ös tesztjeim is pozitívak lettek, ma is, de barnázok.
Mit csináljak?
Dia
Dia! Épp most keltem iszonyú fejfájással és idegesen a tegnap miatt.
Tegnap én is barnáztam...vagy pihenés magnézium és elmúlik vagy doki es progeszteron kapszula. Szerintem.
Ja és teszteltem alig -bírtam aludni.
One step halvány de a Facelle szép erős. Mindkettő 10es elvileg. 😊
Na ezen van egy képen a maik. Érdekes mennyi a különbség.
Most azt nem tudom napi 1 vagy 2 utrogestan szedjek? Mert amennyivel kezdem azt tartaniapi kell a 12.hétig.
Nem tudom hogy progi hiány volt a tegnapi barnázás vagy most fejeződött be a beágyazódás...
Dia, szerintem hivd fel az orvosodat, vagy az ügyeletet. Írni fognak progit. Nekem 100mg-os utrom van.
Damcs, lehet neked kevés az a progi amit szedsz, nem?
Iza, szép a teszted. Szerintem az one step csak hírből 10-es erősségű.
Beteg lettem. Nagyon parázok. Anyukámnak magas láza van, ma megy hozzá a mentő Covid tesztre. Nekem is hőemelkedésem van, de csillapítom panadollal. Remélem nem lesz nagyobb baj.
A derekam nagyon fáj. Remélem nem fog megjönni.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!