Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Én tudtam, hogy ez csoda hónap!
Két hét múlva megyek vizsgálatra. 🙂 Már most izgulok...
Lau
Jaj lányok, ez tényleg csoda hónap! Nagyon-nagyon örülök minden sikernek! :)))
nálam is úgy nézki, megvolt az ovu, remélem tényleg. :) és képzeljétek legutóbbi hónapban, műtét után 35 napon volt ovum, most meg a 18. körül, szóval kezd rendeződni a ciklusom is :))
előbb utóbb baba lesz érzem :))
egyébként nem jártak utána, mitől vetéltetek? mert nekem a sövényemre azt mondták, hogy ez péládul vetélő ok, ezért nem is próbálkozhattunk műtét előtt. Sőt akkoriban olvastam, hogy volt aki 3-4 vetélés után jött rá, vagyis az orvos, hogy sövény miatt van..
Jóéjszakát!! :)))
Sára
ui. köszönöm, hogy megosztottátok velem ezeket a történeteket, sajnálom hogy ezeken keresztül kellett mennetek. De végül tényleg minden jóra fog fordulni! :)
Sára
Jaj Sára olyan szívszaggatóan írsz 😘
Már az egyik hosszabb hozzászólásodnál is úgy meghatódtam...mikor írtad,hogy ennyi vetélés után mégis küzdünk.
Én úgy érzem csak akkor békülök meg(magammal is) ha lesz baba aki megszületik.
Nálam nem volt kivizsgálás mert csak ismétlődő vetéléskor van a protokol szerint. Tavaly még nem volt rá "okom" most ugye májusban ismét...de őszintén nem volt hozzá lelkierőm. Túlélni akartam a napokat... aztán jött az ősz...második hullámos covid. Nem mentem vizsgálatra. Részben félek is hogy baj van velem és az nagy csalódás lenne.
Iza
Én sajnos sejtem, hogy miért nem maradt meg az első baba, de nálam sem volt vizsgálat, sőt, semmilyen. Csak kérdezte az orvos, hogy hogyan zajlott a vetélés, majd megkérdezte, hogy van e bármi panaszom a menstruációs tüneteket kívül, miután a kilökődés lezajlott, momdtam, hogy semmi egyéb és ennyi.
Most inkább magán dokihoz megyek, már csak azért is, mert ugyan pénzbe kerül, de az egyik legjobb és barátnőm nagyon dicsérte.
Lau
12.dpo-n a progim 47 a Hcg 62. Hatarerteken belül mind. Az orvosom szerint ez így a 12.napon megfelelő. Elkezdtem szedni az utrogestant.
Elég durva fejfajasra ébredtem.
Ti hogy vagytok?
Anna
Nekem szinte folyamatosan fáj a hasam, de el sem tudom dönteni, hogy most ez szurkálás vagy görcs.. fogalmam sincs. Kissé hányingerem is van.
Ma reggel lőttem még egy 10es tesztet, az is pozitív lett. Holnap reggel, ha a 20as erősségű is pozitív, akkor megcsinálom a digitálisat. Délután töltök fel a reggeli tesztemről képet.:)
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!