Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?2020. nov. 24. 22:04
282/982 anonim válasza:
En anno azt vettem észre, hogy sötétebb lett a mellbimbóm. De akkoriban csak a 15. Dpo-n teszteltem es konkret tüneteim csak a 14. Dpo-n voltak. Az volt a furcsa, hogy egyatalan nem éreztem hogy meg fog jönni es vizes huvelyvaladekom lett. Teszt nélkül is megmondtam volna hogy baba van a dologban 🙂
283/982 anonim válasza:
Érdekes, nekem vizes hüvelyváladék menszi előtt szokott lenni. Szinte mindig. Milyen érdekes a női test...
Most pl. egyáltalán nincs.
284/982 anonim válasza:
Jajj nekem.. Hát megőrülök :DD
Próbálom nem keresni magamon a tüneteket, de egyszerűen nem megy.. Teljesen úgy vagyok vele, hogy nekem holnap-holnapután megjön. Ha nem így lesz, akkor fogok meglepődni.
Bármit is észleltek, írjatok lányok! :DDD
Dia
285/982 anonim válasza:
Nekem ma 15 dpo, nem várt napja, ez a reggeli.
Remélem jó a link.
🥰
Azt hiszem ma kérek időpontot. Úgyis csak sokára adnak.
Lau
286/982 anonim válasza:
Juj de jó!!!! Szívből Gratulálok 🥰🥰
288/982 A kérdező kommentje:
Lau ez szépen látszik!
Gratulálok ❤❤❤ 😊
2020. dec. 29. 08:33
290/982 anonim válasza:
Izaa, nekem is így indult, ráadásul még van időd a nem vártig, és már most szépen erősödik. 😊 Biztatóak ezek a tesztek. (mivel tesztelsz?)
Köszönöm a gratulációkat.
Lau
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!