Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
31en szerintem ellövöm a Facelle tesztet. Akarom tudni még idén hogy jövőre kismama leszek vagy sem 😂🙈
Amúgy mindkettő 10es érzékenységű.
Mégis valahogy más minőség.
Volt one stepesen máshonnan és az pl gyengébben mutatta mint a mostani one stepes. Igen volt hogy egyszerre kettővel is teszteltem 😂🙈
Nem baj Iza, mond csak el nekünk, itt mindent megértünk. Mondom én, lassan AA klub leszünk csak mi úgy kezdjük, hogy
-Anna vagyok korán tesztelő
-Iza vagyok tesztet kukazós
😂😂😂
Remélem nem sertek meg senkit.
😂 úgy úgy
De én már leszokóban a kukázásról becs szó.
2 napja nem kukáztam tesztet. 🙈 Na miért? Mert nem dobtam ki... 😜
Én kérdeztem :)
Csongrád-Csanád megye 🙂
Sajnos messze vagyunk.
Dia, Lau, Sára, Niki
Veletek mi van?
Iza, velünk telik meg az összes oldal 😂
Én ma 14 dpo, sehol semmi, még nem teszteltem, de holnap ez lesz az első, mert annyira szeretném már látni azt a két csíkot. Én nagyon úgy érzem, hogy most sikerült. Egy ideje a férjemmel van egy játékunk, ilketve én találok ki neki valamit, amivel tudatom, hogy terhes vagyok, vagy sem, ő pedig bem kérdez semmit, hanem szépen kívárja. Most az a vicces nincs ötletem, hogy tudassam vele, mert az előző hónapokban eljátszottam. 😂 Úgyhogy most nagyon gondolkodom.
De követtelek titeket itt, és Anna, gratulálok és szurkolok, hogy minden rendben legyen. Iza, én most hiszek a csodákban, remélem nekünk is lesz benne részünk. 😉
Lau
Egyébként Iza, nekem is így nézett ki, mint amit te küldtél, pont 9 dpo-on, talán picit élesebben, de azóta nem teszteltem, csak szét izgultam a napokat helyette.
Lau
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!