Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Én ma 11 dpo, de kemény vagyok és kibírom további tesztek nélkül....olyannyira, hogy nem is vettem előre tesztet! Nekem is vannak tüneteim, de igyekszem csak figyelni, hogy mi jelentkezik, nem keresni magamon. Nehéz várni.
A kávéval kapcsolatban en azt gondolom, hogy az anyai szervezet be van azért "programozva", szóval szerintem jelez a szervezet, meg nyilván az 5 bögre kávé amúgy sem egészséges. Nálam pl ez is "tünet" hogy a reggi kávé sem esik jól ha erős, a szokásos másodikat meg már napok óta nem is bírom. Pedig én naagyon szeretem a kávét.
Az én hőm 36,3-nál nem megy feljebb, de ennyi volt az első terhességnél is, ez csak este megy feljebb picit.
Remélem sok pozitív tesztek látok majd nemsoká!
Lau
Lau de ügyes vagy hogy kibírod teszt nélkül így a 11.dpon! Pont pár perce agyaltam azon hogy hétfőn 10.dpo és mi lenne ha tesztelnék. 🙈 Na de csak kibírom.
Kávéval kapcsolatban szóról -szóra így vagyok ahogy te. De ezt pont írtam. :) terhesen ha nagyon nem bírnám kávé nélkül akkor inkább váltanék gabona kávéra. Abban nulla koffein van. :)
Szoktad este is mérni a hőd?
Nekem terhesen végig 37 fölött járt. Talán a 45.napig mértem.
Iza
Sziasztok! Szurkolok mindenkinek teljesség szívemből. Én meg a peteérésre várok. :)
Tegnap alig tudtam aludni, folyton azok az ismerősök jutottak eszembe, akiknek tudom h azonnal összejött a baba. Közben folyton mantraztam, hogy nekem is sikerülni fog. Miért ne én lennék a következő. :)
Ma babáztam egy jót az unokaöcsivel, remélem segít a hormonoknak. :)
Én a Balaton mellől vagyok. :)
Kitartást lányok!
Sikerülni fog!
Sára
Teljesen kibuktam leesett a hőm 36.68ra 😫😢
Nem értem miért!! Még múlt hónapban is végig 37 körül volt menstruációig.
Most meg így lezuhan. Csalódott vagyok. :(
Iza
Próbálom. Tegnapi fogfájás miatt is lehet de nem tudom. A gyulladás is módosíthatja a reggeli hőt.
Most azt olvastam ilyenkor az ösztrogén termelődés miatt eshet 2 tizedet is és 1-2nap mire helyreáll a hő. Bizakodom 🙏
Görbém ilyen:
Szerintem ne aggódj! Tuti a. Fogfájás miatt van.
Anna (és az előző is én voltam)
Köszönöm Anna! 🙏
Lassan felismerlek az írásodról is... :)
Kitartast Iza! :)
Elvileg a beagyazodas körül is leesik. A 7. Nap körül aztán jön egy újabb löket.
Nem lehet hogy arról van szó?
S.
Sára?
Igen,én is azt hittem. De olvastam mást is. Pl.Higy nem a beágyazódás miatt esik le, hanem a test újra termelhet egy nagyobb adag ösztrogént és attól.
Csak ez épp egy átlagos beágyazódási időpontra esik. Pl az nap azaz egy héttel ovu után. Ami pont ma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!