Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sára valamit találj ki vmi frappánsat előre akkor talán nem húzod fel magad a kérdésnél. 😊
Nekem mára lejjebb ment a hőm 😱😱 nem értem 36.68 lett eddig magas volt 36.9 es 36.8 🤷♀️
Iza
Én most ismét megpróbálok nem előbb tesztelni, mint ahogy múlt hónapban is. Bár múlt hónapban a nem várt napján teszteltem, most lehet, hogy csak egy nappal utána kellene. ( a párom már most alig bírja és kérni fog rá, hogy 31-én teszteljek :DD )
Dia
Dia ez aranyos hogy ennyire izgul párod is...
Jó lenne ha pozi teszttel indulna az évünk 😊❤
Dia, annyira cuki tényleg, hogy a párod is ilyen izgatott. Az én párom is vágyik nagyon a babára, de olyan pasisan. Szerintem nem tudja, hogy mi mikor történik. 🙂
Iza, szerintem ne aggodj a hő miatt. Egy csomó minden befolyásolhatja. Lehet kicsit hűvösebb volt a szobában, nem aludtál olyan mélyen... Stb.. Stb..
Nekem 5.dpo. Még egy hét az első tesztig. Szerintem nem birom ki... De de, kibírom 😥🙂😥🙂😀😀
Anna
Anna, én biztos vagyok benne, hogy nem tudja pontosan, hogy mi is történik. Abból indulok ki, hogy én ezerszer magyaráztam már, hogy mi mikor van, miért kell akkor tesztelni amikor...stb.. És már menstruáció előtt egy héttel nyaggat, hogy teszteljek legalább egyet.(ő szokott bele vinni a "rosszba" :D )
Bírd ki szerintem még Anna és ne tesztelj! :)
Kitartást mindenkinek! Szurkolok!! :)
Dia
A pasik már csak ilyenek. :) Persze egy darabig mindenképp kibirom. 11-12.dpo lesz az első tesztelős nap. Az már közel van a nem vártig mensziig.
Anna
Ezen az oldalon kiszámolja az ovu naptár hogy mikor ágyazódik be és mikor teszteljük 😊🙈
Izabella, ezt a kalkulátor en is néztem már. Van egy csomó jó dolog még az oldalon.
Csajok, mindenki pihen már? Nem dolgoztok? En minden evben probalom úgy gyűjtögetni a szabim, hogy ilyenkor bő 3 hetet itthon tudjak lenni.
Anna
Lehet inkább kiírom a nevem
Én egy olyan cégnél dolgozok, ahol nincs leállás, tehát még ma dolgozok, illetve a 2 ünnep között is. Sajnos, ha gyűjtögetném a szabikat, se tudnék elmenni ilyenkor pihenni. :(
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!