Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Köszönöm a kedves szavakat. Köszönöm hogy veletek izgulhattam végig a ciklust.😊
Én most elköszönök, egy időre most pihentetjük ezt a babaprojectet mert a végén depressziós leszek miatta. No meg a rengeteg kidobott pénz tesztekre, vitaminokra, gyogyszerekre. Még a menszeszem se fogom feljegyezni.
Ha sikerül spontán írok ide, hátha másnak is bejon.😂
Mindenkinek szívből szurkolok csajok!
Brigi
Hát csajok erről ennyit nekem is megjött végül😊 első próbálkozós hónap ki X-elve 😅
Na majd legközelebb!
-N
Sziasztok Csajok!
Ki hogy van? Hanyadik dpo? Úgy emlékszem, hogy többen előttem voltatok ovuban. Nekem ma van ovum. Reményekkel teli időszak :)
Nekem tegnap előtt volt ovum. :)
Dia
Nálam nagy most az elhatározás, hogy 11-12.dpo előtt nem tesztelek. A mult hónapban is rossz volt, hogy korabban teszteltem. LH tesztet viszont használtam és napi egyről kettőre növeltem az inofolicot. Valaki más is használja?
Anna
Szia Anna, én nem inofolicot használok hanem dr czeizel plus 1 vitamint szedek. Én is megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek ha nem jön meg, mert nem akarok feleslegesen pénzt kidobálni tesztekre..:/
Nekem 2 nap múlva lesz ovu egyébként :D Most sokkal lazábban vesszük, nem görcsölünk a témán, majd jön a baba ha akar :)
Sok sikert mindenkinek!
-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!