Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Dia! Egyáltalán nem jelent semmit a mindjárt megjön érzés. Terhesen is gyakori az elején.
Halvány pozi is pozi 😊👌
Nem teszteltem.
Mivel leesett a hőm Ma reggelre még egy tizedet. Úgyis megjön a napokban :(
Csajok nekem meg is jött! :(
Nektek további sok sikert a pozitív teszthez. 🙏
Köszönöm,hogy írtatok.
Nagyon csalódott vagyok... és haragszom magamra, hogy teszteltem. Megjött. :(((
De nem is értem.. határozottan halvány pozitív lett a Facelle tesztem. Valaki járt már így?
Dia
ui.: Ráadásul nem is 28., hanem 27. napra jött meg, pedig nekem mindig pontos. Tudom, hogy 1 nap ide vagy oda nem számít de nekem akkor is furcsa.
Dia
Dia! Nekem évekig pontosan 28 napra jött meg, majd egy csapásra 35 napokra jött meg, most visszaállt 29 napra de ez sem fix.. úgyhogy normális egy nap csúszás, semmit sem jelent.
Új hónap, új esélyek, kitartás csajok!!
Én még 3-4 napra vagyok a nemvárttól, még reménykedek hátha :)
-N
Szurkolok mindenkinek! :)) :*
Dia
91-es vagyok
Ma megkezdődött az a tünet,amiből már most napokkal előre tudom,hogy menzi lesz.
Nagyon fura lehet nektek,de nekem a fix tünet az,hogy kicsit mintha levegős lennék odalenn...nem tudom,hogyan írhatnám körbe..nem "punci puki" :) ,de vmi hasonló.
CSAK NEKEM VAN ILYEN?? :)
Sziasztok!
128as.
Amit leírtál,"punci puki" nekem is szokott lenni,eddig azt hittem én is,hogy menzesz jele de most is volt és pozitívat teszteltem :)
Még az elején írtam ide,hogy csináltam 10.dpo.n predictor tesztet amit nézegettem egy ideig de negatív volt.
Már 4 tesztet is csináltam azóta mind +
12 de inkább 13.dpo.n látszott előszőr a 2.csík.
Kitartás lányok,nagyon régóta vártam én is rá...🙂
Utolsó, 10 es tesztel teszteltél?
Gratulálok😊
Brigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!