Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Az első 3 teszt 10es volt,2 facelle,1 predictor(a predictor nagyon szépen mutatta,tényleg az a legjobb)
Ma pedig sima xepil 25ös is pozitív.
Petra, gratulálok neked 😊
Dia, ohhh nagyon sajnálom. El tudom képzelni milyen csalódott vagy. Nagyon együtt érzek.
Caajok nekem még mindig nem jott meg. Tegnap reggel es ma reggel egy nagyon kicsi barnázás. Mindkétszer csak egy-egy pisiléskor láttam. De ez igy elcsúszik a ciklusom teljesen :(
Anna
Végre úgy fest, hogy megjött, bár nagyon kevés. Nem olyan mint szokott.
Új időszámítás...
Szurkolok Anna. Ez a hónap sikeres lesz.🍀🍀
Nekem minden pms tünetem elmúlt. Nagyon kíváncsi leszek, holnap reggel tesztelek, 13 dpo lesz.
Brigi
Sziasztok! Nekem sem jött még meg, a hőmet csak sokkal korábban tudtam mérni, és így mutatott csökkenést. Az az igazság, hogy nekem amúgy is hosszú a ciklusom, mióta szedem az mio-izonitolt, műtét előtt 45-50 napra esett. Most a 45. napon vagyok, kései 34. napon történő ovulációval.
Az iszonyatos mellfeszülésem elmúlt, de még mindig nem jött meg, pedig az akkor szokott elmúlni. Igazából annyira hietetlennek tűnik, hogy pont most sikerülne, de ki tudja. :)
Hétvégén felbontom azt a dédelgetett predictort. :)
Ez a 10. dpom.
Gratulálok a kismamáknak, akinek pedig negatív, majd a karácsonyi fények alatt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!