Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
hany perc utan tunt el a masodik csik?
szerintem ismeteld meg mindenképp a tesztet holnap!!!
Az elsőn a csík akkor jött ki amikor teljesen kifehéredett a teszt. Kb 5 perc után tűnt el.
Holnapra nemvárom, ha nem jön meg akkor holnapután tesztelek.
nagyon sajnálom! 😭
fel a fejjel, hátha az ünnepi hangulat majd besegít!
Csináltam egy tesztet ma a 12.dpon es kijott egy halvany csík a one steppen, aztan eltunt🤷🏼♀️ ez most igy szerintetek mi?
holnap csinalok reggel egy facellet az mar csak mutatna valamit
Jaj lányok úgy sajnálom, minden szívszakadást átárzek. :(
Én ma mértem hőt ugyanabban az időben, mint azelőtt és 36.88, azaz újra magas, bár lehet le se esett, csak túl korán mértem. És még mindig nem jött meg. 46. nap. Ma csak úgy elkezdtem sírni, és brutál hangulatváltozásaim voltak, a mellem feszül. Minden pillanatban rohanok a wc-re, hogy megjött és minden görcs ellenére sem.
Ha most egy évvel ezelőtt lennénk, azt mondanám, tuti baba. De már annyira elegem van az egy csíkokból, hogy nem merek tesztelni. Talán holnap, a ha magas marad a hőm, a 12. dpon...
Szóval próbálok hinni meg minden, hogy igenis velem is előfordul majd, hogy anya leszek. :)
Kitartást mindannyiunknak. :)
S.
Azt nem tudom mire írják fel, de nekem a barnázás az progeszteron hiány volt, és peteérés nélküli hónapokkal járt. :(
Téged vizsgáltak már ilyennel?
S.
Nagyon sajnalom Brigi! Ilyenkor annyira nehéz már okosat mondani, de tudd, hogy együtt érzünk veled. :(
Karácsonyi ajándék lesz a két csíkos teszt majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!