Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok!
Végig olvastam mindent! Remélem, hogy a lehető leghamarabb babának is örülhet mindenki!
Gondoltam végre bátor leszek és írok nektek, hisz egy cipőben járunk. Augusztusban volt egy vetélésem, azóta semmi. Elég nehéz volt utána, mert a szeptemberi, októberi hónapokban inkább csak a veszteségre emlékeztetett a mensi, aztán előző hónapban mikor megjött, már elengedtem és úgy voltam vele, ha még nincs itt az ideje, akkor nincs, nem siettetem. Most viszont úgy tűnik, talán... Egyet teszteltem, valami látszik, de inkább várok a következővel nem vártig. Ma vagyok 10 dpo-n, mar egy hete olyanok a melleim, hogy agyon lehet ütni velük valakit, sokat faj a fejem, ha nem eszem, a napokban konkrétan 3 napig fájt a pocak.
Gondoltam leírom, ezzel is csatlakozva a ti történeteitekhez.
Lau voltam.
Jajj Petra nagyon sajnálom. Tudom mit érzel. Ha szükséged van besztegetésre ide jöhetsz.
Lau, üdv köztünk :) A Te fajdalmadat is atérzem.
Nekem is nemrégiben volt missed ab, műtétem.
Izabella, nagyon ígéretes ez a hő. Én sosem próbáltam még a hőmérőzést. Rosszul alvó vagyok, nem hiszem, hogy nekem reális értéket mutatna.
Nekem ma a 7.dpo van. Csak telnek ezek a napok. :)
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Ki melyik megyéből van?
Én Csongrád - Csanád megyei vagyok.
Lau sajnálom a történteket.😔
Nekem is volt több vetélésem már,nem egyszerű onnan talpraállni.
Nekem májusban volt 9hetesen, nyáron abszolút elzárkóztam a gondolattól hogy esetleg újra terhes legyek. Őszre szedtem össze magam annyira hogy újra mértem hőt és esélyt adtunk neki. De ugye nem jött össze.
Mostani hónap is kérdéses még.
Én a 6.dpon vagyok ma.
Tesztelesre még egy hétig próbálok nem gondolni.
3 napja úgy fáj a derekam 😫
Próbálok pihenni,akkor jobb. Nem értem mitől mert nem emeltem semmi nehezet.
Én pest megyéből írok. GÖD
Iza
Hajdú Bihar, Debrecen 😊
-Niki
7.dpo..de lassan telnek a napok 🙈
Hőm 36.94fok volt reggel.
Derekam még mindig fáj,tompán.
Nektek hogy alakul a hő?
Hogy vagytok?
Iza
Igazad van Anna! Lehet már mindenbe beleképzelem. 😔
Ma délután olyan émelygés fogott el... tudom csak képzelem de még mindig tart. Pedig ma alig ettem. Foghatnám a tegnapi sok zserbó evésre de az tegnap este jelentkezett volna. 🤷♀️
Olyan frusztrált és semmi sem jó hangulatom van. Kávé sem esik jól pedig napi 4et simán ittam. De ma reggel már olyan más íze volt. Ebéd után is csak azért ittam mert a többiek is ittak.
Fáradt vagyok. Aludnék.
Pedig minden éjjel 9 órákat alszom.
Jó abbahagyom a panaszkodás!🙈😔
Ja és még a fogam is elkezdett fájni juhu 😔
Iza
Iza, nem rád gondoltam a beképzelést hanem magamra. Neked legalább a hő igazolja, hogy esetleg legyen már valami tüneted. Én csak várakozok... 🙄
Tényleg akartam is kérdezni, ki mit gondol a kávézásról.
Én is nagy kávés voltam/vagyok vagyis lennék. Az előző terhességem óta csak napi egyet iszok, de most is nagyon hiányzik. Olyan vagyok mint a most kaki... 🙄🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!