Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Dia, sajnalom, de hamarosan hosszú-hosszú pihenő vár rád.
Anna
Anna, reménykedek! :))
Hogy vagytok egyébként? Ki hogy bírja tesztelés nélkül? :)
Dia
Én nézem hogy már az 5.dpon vagyok nincs is messze már a tesztelési idő 🙈
Ezzel biztazom magam.
Én nem dolgozom szept vége óta. Azóta nincs munkám. Covid...leépítés. :(
Iza
Fent van újra a hőm 😊❤ 36.96🌡
Kindarában vezetem.
Olyan szépnek tűnik... 16.ciklus napon volt ovum. Előtte utána is voltunk együtt...😊
Nagyon várom már az év végét. :)
Iza, a munkahelyeded elvesztését nagyon sajnálom. Sokan járnak/tak így. Ez a h.lye Covid sokak életét megkeserítette.
A hő nagyon ígéretes. Szépen alakul 🙂
Én ma 7. vagy 8.dpon vagyok, nem tudom teljesen pontosan az ovu napját mert vagy 27 vagy 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Egy napot ingadozik ide vagy oda. Ettől függetlenül az biztos, hogy a tesztelést nem tudom tovább húzni, türelmetlen vagyok :DD
Dia
Köszi!
Kerestem aktívan okt eleje óta munkát de a heti 1-2 interjú semmi eredménnyel teljesen kifacsarat. Mára valahogy feladtam már...majd jövőre.
Bár ha esetleg pozi lesz a teszt nem is tudom ki venne fel...azért 2-3hónaposan erősen látszik már a pocak.
Na de ez még odébb van.
Iza
Sziasztok!
Petra vagyok.
Még az elején írtam,az előző ciklusban,pozitív lett a tesztem.
Azóta 7 hetes vagyok,egy 5.héten megállt terhességgel,most várom,hogy elvetéljek😔
Nektek sok sikert!drukkolok!!
Egyszer csak sikerül mindenkinek🤗
Csajok hogy alakul nálatok a hő?
Nekem ma kereken 37fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!