Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Nekem ma van a 9 dpo, teszt negatív (lehet, hogy korai volt), alhasi feszülés van, plusz ami új, hogy a keserves mellfájásom most reggelre egy csapásra elmúlt🤷
Még 5 nap a nemvártig, mostmár megpróbálom teszt nélkül kibírni addig😊
Mindenki másnak is kitartást!
-N
Kérdező ne szomorkodj, amíg nem jön meg van remény.
Anna neked olvastam a kérdésed alatt hogy barnázol. Sajnálom következő hónap sikeres lesz. 🍀🍀
N énis igy jártam tegnap, ma is negatív a tesztem de ma csak 20 assal tudtam tesztelni. Most énis várok legalabb szombatig.
Brigi
Igen, barnázok. Szerintem kémiai volt, mert negatív lett mára a tesztem is. :(
Majd karácsonyra :)
91-es vagyok
Én ma vagyok a 11.dpo-n.
Nekem tegnap óta sokszor kell pisilni(de sokat is iszom).
Furán érzem a cicimet ma reggeltől.És észrevettem,hogy néha picit fájdogál a hasam.
De eddig a fix tüneteim,amiből mindig tudom,hogy menzi lesz,még nem jelentkeztek.
Anna sajnálom! :(
Remélem hamar fog sikerülni 🙏 nektek.
Én ma vettem egy Facelle vagy milyen tesztet. Az 10es érzékenységű.
Ha holnap sem jön meg... tesztelek azzal. Ma lett volna a nap amikorra nem várom de sehol semmi. 🤷♀️
Nem bírtam ki és teszteltem egy halvány pozitívat Facelle-vel ma reggel. Holnap van a nem várt napja. De hiba volt.... Egy kis ideje mindjárt megjön érzésem van.. :(
Dia
Kérdező teszteltél?
Dia nekem is mindjart megjön érzésem van tegnap óta :(
Brigi
Nekem még mindig nem jött meg. :(
Dia! De jó :) megmutatod?
Igen, ha haza értem töltök fel róla képet! :)
Ha holnap nem jön meg, akkor holnap reggel is tesztelek.
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!