Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
N, holnap csinálok egy predit, ma már nem. Hátha :) Szerintem vegyél masik tesztet is. Az a biztos. Az one step mellé nekem kell a megerőítés. Vagy igy, vagy úgy...
Brigi, köszönöm a biztatást! :) Drukkolok, hogy akkor ez a hónap nektek is sikeres legyen!
Dia, te csinálod jól. Bár én is kibírnám tesztek nélkül.
Komolyan... annyira nehéz.. :D :''(
Lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de nekem menstruáció előtt 7-10 nappal mindig brutális tüneteim szoktak lenni. Fejfájás, a derekam majd leszakad, össze - vissza evés, hányinger, szédülés, mellfájdalom... sorolhatnám.
4 nap múlva kellene megjönnie és eddig semmi tünetem nincs az alhasi érzékenységen és nyilalgatáson kívül(de ezek pedig nem szoktak jelen lenni)
A lényeg: lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de eddig nekem most semmi tünetem, pedig ilyenkor már nagyon-nagyon szenvedni szoktam menstruáció előtt.
Dia
Hűűha! Akkor izgalmas pár napnak nézünk elébe, úgy látom. :D Várom a fejleményeket. :)
Dia
Csajok, biztos hülyének néztek.En is kezdem annak erezni magam. Csináltam még egy one step tesztet. Mondom hátha nem látszik rajta semmi. Az eddigiek nem voltak igazán száradási csíkosak.
Leállok, majd holnap csinálok másikat, de ezt még megmutatom.
Miért nem veszel egy predictort Anna? Ma a 12. Dpon vagy ugye? Szerintem mutatnia kellene már :)
Brigi
A kérdező van a 12.dpo-n. Én csak egy türelmetlen 9.dpo-s vagyok. 🙂 Ezek a tesztek vannak itthon, de vettem predit is ,viszont azt még nem akarom ellőni.
Holnap vagy holnap után inkább.
Anna
Áááááá....
10 óra környékén írtam, hogy semmi tünetem.. rá egy órára kb elkezdett fájni a derekam/hátam.. nem tudom eldönteni.
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!