Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Rossz érzés, de jó jel. Mennyire vicces, hogy az ember ilyenkor még az émelygésnek is örül. Kitartást kérdező!
Anna
Neked már a 12.dpo ha jól szamolom. Mikor tesztelsz?
Anna
Én azt hiszem feladom az one step teszteket. Ezt 5 percen belül fotóztam.
Van néhány azért csináltam kettőt. De mindkettő szaradasinak tűnik, pedig ideje nem volt megszaradni.
Anna szerintem csinálj kontrollként egy másik márkájú tesztet is, az a biztos!
Nekem is van itthon egy csomó one step, de ha tényleg ennyire megbízhatatlan lehet, hogy én is beszerzek egy facelle tesztet 🤷
Egyébként van nekem itthon két dobozzal egy szürke dobozos tesztem amit a dmben lehet olcsón kapni, és márkáját nem tudom, asszem nincs is ráírva, azzal van tapasztalatotok esetleg?
-N
Anna azért ez 5 percen belül elég biztató. Nekem soha nem lett ilyen a onestep, időn túl sem. 😊🍀
Nekem 8. Dpo. Lassan telik az idő, teljesen mas minden mint általában, de ez az első clostys hónap szóval valószínű az miatt.
Brigi
Sziasztok!
7-es vagyok. Nekem most pénteken kellene megjönnie. Én úgy döntöttem, ebben a hónapban nem tesztelek előre, eddig mindig csalódtam. Leghamarabb pénteken reggel lövök egy tesztet, de lehet meg kellene várnom a szombatot.
Bal oldalt a hasam alul nyilalgat, szúrkál, néha érzékenynek érzem. Meglátjuk mi lesz.
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!