Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Kedves 12es!
Próbálom,de nehéz. Több hónap sikertelenség és az elmúlt két évben 2 vetélés,mindkettő 9.héten... sok volt. 😖
Nekem 4 terhességem volt, 2 egészséges gyermekem. Tudom melyen nézez, együttérzek. Imadom a gyerekeim, viszont azt űr amit a babák elvesztése okozott nehéz pótolni. Mindig fáj. Viszont előre kell nézni és hinni a jóban! Próbálj pozitív maradni. 😊❤️
12
Próbálok. Köszönöm. Nekem 3gyerekem van. Első kettő simán jött... 3 előtt volt egy 6 hetes ami nem maradt meg. Utána fél évre jött a 3. Később volt egy baba akit nem tartottunk meg... :(
Rá 3 évre már szerettünk volna,de nem maradt meg 9.hét. Rá pontosan 1 évre megint 9hetesen elvetéltem. Most decemberben szültem volna.
Próbálkozunk,de azóta nem jön össze.
Ezzel büntet az élet. :'(
Bocsi, de nem lehet ez egy jel, hogy elégedj meg a 3 gyermekeddel?
Értem, hogy mindenkinek maga döntése ez, de talán el kellene ezt a dolgot engedned...
Lehet. Nem tudom.
De a meg nem született babák miatt(vetélések és a nem megmaradhatott) miatt úgy érzem csak akkor teszem jóvá ha lesz még egy babánk. :(
Sziasztok!
Még a kérdés elején írtam,ma vagyok a 9.dpo.n
Ma egész nap menzi szerű görcseim voltak.vettem egy predyctor tesztet,és most azon elmélkedem korai lenne-e holnap a 10.dpo.n megcsinálni?!
Félek,hogy negatív lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!