Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?2020. nov. 24. 22:04
11/982 anonim válasza:
Sziasztok! 3as vagyok, tegnap óta érzem a szúrásokat néha-néha, hol erősebb, hol gyengébb. Nem bírtam ki, teszteltem facellel, és halvány, de pozitív 🤗 Holnap nem tesztelek, csak holnap után, anno kisfiamnál is minden másnap csináltam, erősödik e. Drukkoljatok kérlek 😊!! Én is szorítok nektek!
12/982 anonim válasza:
3-as Te ugye a 7.dpo-n vagy? Nagyon drukkolok. Megmutatod a teszted? Nehéz ez a várakozás. :)
13/982 A kérdező kommentje:
Kedves 3as!
Juj komolyan? Azta ilyen korán már pozitív? Drukkolok hogy erősödjön. <3
2020. nov. 25. 18:34
14/982 anonim válasza:
Igen, 7.dpo-n. Ovuteszteltem, meg hőgörbézek 😊
Nagyon halvány, nem biztos hogy képen így látjátok :
Köszönöm a drukkot! 😘 Én is szurkolok mindenkinek, karácsonyra uh-fotó legyen a fa alatt 😍
15/982 anonim válasza:
Látni valamit! 😊
Drukkolok én is, hogy ennél csak erősebb legyen!
16/982 anonim válasza:
Ha ránagyítok látszik :) Drukkolok! Pozitívan kell! Erősödni fog!!!!
17/982 A kérdező kommentje:
Én is látom 🤗 de jó! Majd muti 2 nap múlva is. 😊
2020. nov. 25. 21:15
18/982 anonim válasza:
Köszönöm a drukkot 😍
Reggel elfelejtettem lefotózni, de ha hazaérek felteszem 😊 Most predictort csináltam, szépen erősödött 😍
Remélem tovább erősödik, és kisfiam karácsonykor.''nagytesó leszek'' pólóban állhat a fa alá 😍😍 annyira szeretne tesót, 5 éves nagyfiú 😊
19/982 A kérdező kommentje:
Én ma hajnalban csináltam tesztet. Ma vagyok 9.dpon de teljesen negatív. Nem hiszem,hogy összejött :(
2020. nov. 27. 09:09
20/982 anonim válasza:
Szerintem még egyáltalán ne add fel.
12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!