Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Én is csináltam ma reggel de teljesen negatív. 10dpo
Viszont a hőm újra feljebb ment tegnap óta 36.94fok
Faj a derekam tegnap óta. Mensi előtt nem szokott bár lehet már mindent annak hiszek hogy jel. Előző terhességnél korán kezdett fájni a derekam. De mensi szerű görcsök is vannak amik még koraiak mert 2-3nap múlva kellene megjönnie.
De nem hiszem,hogy lesz itt baba. :( 10.dpon már látható kellene lennie.
Itt nyomon lehet követni egy anyuka írását tüneteit. Hátha hasznos,megnyugtat titeket is hogy normális amit érzünk.
Megsérült egy kicsit a teszt, beletettem a taskámba és rohantam dolgozni. Szerintetek lesz esélye? Nagyon korán teszteltem. Tudom nem kellene, de igy a vetélés után nagyon szeretnék mindenre figyelni.
12-es
Sziasztok M vagyok, aki a 7.dpo-n tesztelt pozit. Ilyen a tegnapi tesztem: [link] 😍 Holnap tesztelek megint, de szépen erősödik.
Én is leírom szívesen a tapasztalataimat ha szeretnétek, 1dpo óta írom a tüneteimet, hogy miket érzek ami furcsa és addig nem volt 😊
Én teszteltem ma reggel.
8-9 dpo.n most éreztem olyat amit máskor nem.
Menzi szerű görcs de inkább a méhem fáj,nyilalgat is.
Nem hinném,hogy menzesz még addig van 5 nap,nekem 15 napos a luteális fázisom.
Most azon agyalok,ha nem terhesség akkor mitől fáj?
Ha mondjuk a beágyazódást érzem akkor még valós,hogy nincs annyi hcg?
36-os,én szívesen olvasnám.
12-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!