Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Lau ne már, hogy bírod ki tesztelés nélkül??? 😱😱🙈 14 dpo ohh ha terhes vagy akkor szép erős 2 csíkos lesz.
Na holnap reggel azonnal írd meg légyszi 🙏
Iza
Én még csak a 7.dpon vagyok, egyenlőre teszteletlenül 😛
megvárom a nemvárt napját mindenképp a teszttel. Most költözködünk így van ami leköti a figyelmem😅
-Niki
Na jó! A sok pozitiv teszt látványától nem bírtam tovább! 😱 25-ös Xepil
Sziasztok lányok!
Sára vagyok, én meg mindig ezerrel várom a peteérést, de most szerintem már kezdődik, tekintve a feszülő melleimet :D nekem is bowling golyó ilyenkor :D önnálóan sétálnak kb.
Na de Anna! Szívből szívből gratulálok!!!!! Hát minden lány ilyen csíkokról álmodik!
Ja karácsonyra egyik sogórnőmtől csupa teherbe esős teát kaptam... :D szóval hiába próbálok itt titkolózni, azért megérzik az emberek. :) de valahogy a karácsony most kinyitott kapukat, már nem izgulok a kérdések, inkább úgy érzem összekovácsol minket az, hogy szurkolnak nekünk.
Minden este úgy alszok el, hogy a kisbabamat tartom a kezemben képzeletben, aztán remélem hamarosan meg is érkezik. :)
Kívánok mindenkinek kismamas 2021-et!
Lányok, ti egyébként mióta próbálkoztok?
Lau, naaagyon szép! Ez x-epilhez képest csodás. ❤️🥰
Niki, már csak pár nap és, max 1 hét és Te is tesztelhetsz. 🙂 Izgi🙂
Sára, köszönöm a kedves szavakat! A pozitív gondolatok az én meglátásom szerint mindig pozitív eseményeket, történéseket hoznak magukkal. Úgyhogy csak így tovább! 🙂
Sára, Mi március óta próbálkozunk, augusztusban sikerült, sajnos az nem jól végződött.
Ha úgy nézzük 10 hónapja ha a missed ab. óta nézzük akkor 2 hónapja.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!