Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Senki nem írt ma... 😢 én már függő lettem hogy olvaslak titeket. 🙈
Ma szúrt a hasan,derekam fáj megint. Magnéziumot napi 2x szedem már. Hátha jobb...bár az görcsre van nem derékfájásra 😂🤦♀️ na mindegy.
Elkeztem a terhesvitaimnt is. Ti milyet szedtek?
Szedek még c és c-vitamint is mellé.
Iza
Jelen én is! December 31.-én kezdtük, ma van az ovu napja... 🙈
4.baba
Iza, én is éppen vártam már jelentkezik e valaki.
Én nyűgös vagyok ma, szurkál, feszül a hasam, derekam szintén, mintha úszógumi lenne rajtam. Ma elkapott a hév, majdnem vettem tesztet bevásárlás közben, aztán emlékeztettem magam... 🤦
Na, nem mintha nem fordult volna meg a fejemben, hogy így is tesztelek ellenőrzés képpen, de úgy döntöttem nem stresszelem magam, bízom abban, hogy ahogyan elhittem, hogy december a csodahónap, ugy hiszem azt is, hogy szépen kihordom azt a csodát!
Sok sikert mindenkinek!
Lau
Sziasztok!
Kissé kezdem rosszul viselni ezt a karantén dolgot. Még több mint egy hét. Tavasszal jobb lett volna. Télen nem tudunk még csak az udvaron sem csinálni semmit.
Lau, le a kalappal előtted. Én képes voltam a rossmannból rendelni tesztet, mivel ugye el nem mehetek.
Üdv az újaknak :)
Anna
Ti hanyadik dpo-tol teszteltetek?😊 En elegge turelmetlen vagyok🤭 Latom mindenki nevvel ir😊
Udv: Reka
Üdv az újaknak :)
Na a c es c-vitamin az c es d 🙈 akart lenni.
483-as nálunk is 4.baba lesz
Jesszus milyen hosszú komment számnál vagyunk már 😱
Anna kis tesztelő barátom. 😁 én holnap tesztelek... van még 7db one stepem. 2 naponta lövök egyet. Megnyugtatásképp magamnak.
Anna hamar eltelik az 1 hét. Kösd le magad valamivel. Mindjárt jon a Rossmann is nem? 😁 hihetetlen vagy TT klubos 😆
Hangulatom...elviselhetetlen vagyok. Magam és párom szerint is... 😂 idegesít minden amit csinál...fütyül a házban falnak tudnék menni. Cuppog na ettől kivagyok. Mondtam is neki én ma az emeleten leszek jobb a tisztes távolság 🙈 mert idegesít a jelenléte. Csupán 16.5 éve vagyunk együtt. Eddig gond nélkül "elviseltem"... 😂
Másik nem esik jól a kávé... én aki 4-5 kávét is megittam. Este olyan vagyok mint egy vattacukor puffadt hasban.
Lau igen ez a mi csoda hónapunk!! 🙏Nagyon bízom benne 🙏 erős vagy hogy nem vettél tesztet. ;)
Iza
Szia Réka!
Igen névvel mert a sok számba már belezavarodtunk. Legalábbis én.
(Később ha van rá igény mehetnénk vmi zárt és privát csoportba ha gondoljátok. Ahol könnyebb írni) pl alapítva egy TT klubot 😆 türelmetlen tesztelők AA után szabadon
Én a 10.dpon kezdtem és látszódott egy nagyon nagyon halvány csíkocska.
Valahol a 200.hozzászólásnál csatoltam. 🙈
Iza
483-as vagyok, Gabi! 😊
Dokihoz mikorra kaptál időpontot, kérdező?
Hamar túl jutsz majd ezen a "hisztis" heteken, a férjednek lehet, hogy hosszúnak tűnik majd ez az időszak 😂.
Az én férjem, amikor a 3.at vártam, azt mondta, hogy sokkal elviselhetetlenebb vagyok terhesen, mint menstruációs naojaimban. 🤣 Szegényt nem kíméltem. Remélem nem fog eszébe jutni ez az idő, mert lehet meggondolja magát 😂
Szia Iza!
Hu a 10dpo mar csak 4nap😁 Valoszinu en is elkezdem akkor😁 Ma elkezdett szurkalni es gorcsolgetni a hasam,ez nem jellemzo ram😁 Ugyhogy nagyon remenykedunk🤭 Most rendeltem egy 25db one step csomagot🙄 Csutortokte van itt,gondoltam azzal kezdem en is😁 Németországban sajnos kicsit dragabbak a tesztek hogy jobb minoseggel csinaljak 2naponta😁 Ha ujjakat is bevesztek en szivesen csatlakozom a privat csoportotokhoz majd😁😇 Mindenkinek drukkolok! Erzem hogy ez a mi honapunk!😍🥰
Reka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!