Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/982 anonim ***** válasza:
100%

Most meg is jött nekem, úgyhogy tényleg létezik a szellem csík jelenség 😆 De legalább már nem vagyok kételyek közt😬

-Niki

2021. jan. 4. 18:42
 472/982 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként mi elkezdtük a párommal inni (a györgytea babaváró csomag alapján) a csalán és diófalevél teát felváltva. Plusz szedem a barátcserjét és iszom az általában javasolt málnalevél teát az ovulációig, onnantól palástfű teát🤷🏼‍♀️

Na meg vitaminok, mert pl a férfinak a sok szabad gyök károsíthatja a spermát stb.

Én meg Czeizel vitamint szedek fél éve. Szóval "csodaszerekkel" fel vagyunk szerelkezve😆 (lehet, hogy pont ez a baj😅)

Kíváncsi vagyok használ e majd ez a sok csodacucc

Ti is alkalmaztok ilyen praktikákat?

-Niki

2021. jan. 4. 18:52
 473/982 anonim ***** válasza:
100%

Én csak C és D vitamint kezdtem el szedni és rendszeresen mozogni, leginkább sétálni és biciklizni. Sokkal energikusabbnak is éreztem magam. Kerestem olyan elfoglaltságot, ami nem engedte, hogy minden gondolatom a pozitiv teszt körül forogjon és egyszerűen csak elkezdtem akkor együtt lenni a ferjemmel, amikor csak kedvünk volt, vagy kedve csak neki volt, de csinált nekem! 😅 És ami a legfontosabb nem azonnal elmenni tisztálkodási együttlét után... Többször volt, hogy rögtön el is aludtunk.

Én azt tettem most másképpen, hogy mindent amit csináltam, jóérzésből csináltam.

Lau

2021. jan. 4. 19:02
 474/982 anonim ***** válasza:
100%

Annyira megértem, hogy miről beszéltek... hónapokon keresztül kérdeztem az Istentől, hogy miért pont én nekem nem jön össze, hát olyan boldog házasságba érkezne, és olyan jó anya lennék, más meg megszüli és meggyilkolja.. miért neki küldöd?

Aztán egyszer Pál Feri az egyik előadásán feltette a kérdést, hogy vajon csak velünk történnek rossz dolgok? Csak mi leszünk betegek, csak minket rúgnak ki a munkahelyünkről? Nem, rajtuk kívül még milliárdni embert,és ha velünk megtörténik a rossz, akkor az nem azért van, mert büntetést kaptunk, vagy mert nem szeret minket az Isten, hanem csak úgy megtörténik. Csak mindenki abból indul ki, hogy az egészség természetes és a halál nem. Pedig az egyik nincsen a másik nélkül.

Ekkor jöttem rá, hogy ez nem egy sorscsapás, hogy nem bökött rám a Jóisten, hogy neked nem fog ám könnyen össze jönni...ez csak megtörtént, és én most minden szinten építve magam, tudom, hiszem és érzem, hogy nekem is sikerülni fog, és nektek is. És megérkezik a családunkban, és boldogok lesznek. Mi pedig majd egyszer valahol egy kávé mellett jót nevetünk. :)

Hiszek abban, hogy ami bent van, az kint van.. próbálkozás előtt folyton azon aggódtam,hogy mi lesz ha velünk is megtörténik, hogy nem sikerül egyből?

Na tessék bumm,, megtörtént.

Most meg már azt kérdezem, miért ne mi lennék azok, akiknek ebben a ciklusban sikerül? :)

Egy év alatt már eljutottam oda, hogy van végre peteérésem, és kiműtötték a sövényemet.

Hát már teljesen készen állok!!! :))

Szép estét lányok! :)

Sára

2021. jan. 4. 19:19
 475/982 anonim ***** válasza:
100%

Niki én a málnalevél tea óta szívok a progeszteron szinttel. 10 napig ittam, vártam a pozitiv lh tesztet de nem jött, ekkor abbahagytam a teát. Majd elkezdtem ovu helyett barnazni, egy héttel későbbre tolta az ovut es utána rögtön barnázás a mensiig. Kövi 2 ciklusban barnázás a 7. Dpo-tol (akkor indul-na be a sargatest hormon progeszteron termelese).napi 2 progival sikerült megakadalyoznom😬 de ez sem nornalis.

Sára nagyon szep dolgokat írtál 😊 én ugyanigy "veszekszem" istennel amugy 😅 miert engem szivat stb 😅

2021. jan. 4. 20:33
 476/982 anonim ***** válasza:
100%
Eldontottem, hogy nem feszülok ra a következő honaora, de eszembe jutott hogy progeszteron nélkül ha sikerülne sem fog tudni mdgtapadni ha verezgetek es ahiz hogy tudjam mikor kell elkezdenem, használnom kell az ovutesztet 😅🤦‍♀️ sakkmatt 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mind1 , ezeket megcsinált de nem homerozok es nem olvashatok. Itt németbe szinte minden totál zárlat alatt van, úgyhogy majd nem tudom mivel de megprobalom lekötés magam itthon a lakásban 😬😬😬😏
2021. jan. 4. 20:37
 477/982 anonim ***** válasza:
87%

Damcs én is ezt a lazán vevős dolgot szeretném valahogy kivitelezni☺️

Csak még agyalok, hogy miként is kell azt csinálni😆

Van egy "babás" dobozom amibe hónapok alatt összegyűlt pár baba cucc persze csak apróságok. Na azt eldugtam most a terhességi tesztekkel együtt, hogy még véletlenül se lássam meg 😅

Hátha segít valamit🤷🏼‍♀️

-Niki

2021. jan. 4. 21:43
 478/982 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, én nem bírtam semmi ilyesmire sem ranezni. Sőt, mai napig nem bírok. Most azt találtam ki hogy fogyozok, dietazok. Majd az elterel remelem😅🤦‍♀️ kicsit valamit kéne sportolnom 😬
2021. jan. 4. 22:18
 479/982 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez, életmód váltásba szeretnék mostmár komolyan bele kezdeni, eddig is szerettem volna, de nem vettem komolyan sose hosszú távon sajnos..

Na de majd most 😝

-Niki

2021. jan. 4. 22:55
 480/982 anonim ***** válasza:
100%
😀😀😀😀 de jót nevettem! Igazad van , valamit kéne kezdenünk 🙃
2021. jan. 4. 22:59
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!