Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/982 anonim ***** válasza:
100%

Most végre sikerült elolvasgatnom a beszélgetéseteket, nagyon sajnálom, hogy nem igazán vettem benne részt. Egész ünnepek alatt és két ünnep között is dolgoztam, így amikor volt egy kis lyukas időm, akkor írtam, hogy mi a helyzet. :)

Nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek, remélem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Szerintem, ha 10.dpon negatívat tesztelsz, akkor nincs még semmi sem veszve. Picit bánom már, hogy nem teszteltem előbb és nem tudom így, hogy hanyadik dpon mutatta volna először a terhességet a teszt.

Így, hogy olvasom a hozzászólásaitokat, hogy van, akinek 9.hétben, van, akinek 12.hétben ment el a babája.. hát.. ez most így aggodalommal tölt el.

Dia

2021. jan. 4. 11:34
 462/982 A kérdező kommentje:
Dia én is pont csütörtökön töltöm az 5.hetet. csüt a fordulónapom. Ma 4+4
2021. jan. 4. 11:37
 463/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is kértem időpontot ma orvoshoz, de csak a recepcióval beszéltem. Adtak időpont 13-ra.12-én jár le a karanténom, szerintetek ez nem baj?

Elfelejtettem megkérdezni. De gondolom ha már lejárt akkor mehetek orvoshoz is.

Iza, nincs lázam, szerencsére egy csekély hőemelkedésen kívül nem is volt. Inkább a derekam és a lábaim fájnak. A közérzetem teljesen jó. Igazából jól vagyok.

Damcs, tudom mit érzel. Az ember tehetetlen. Mikor missed ab műtétem volt a szobába volt bent egy jó néhány abortuszos.

Vidámak voltak, míg bennem egy világ omlott össze.

Dia, ha 13 - án megyek dokihoz akkor azt hiszem en is 5 hetes 4 napos leszek.

Iza, szerintem ne aggódj a hőn, lehet jobb lenne nem is mernéd 🙂

Niki, sajnálom hogy nem maradsz,de megértem. Ha gondolod pozitív teszt után gyere vissza.

2021. jan. 4. 11:45
 464/982 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszomat pont az előző oldalra dobta a gyakori, amiben kérdeztem, hogy a derékfájdalom vajon mennyire normális most. Szerintetek? :((

Iza! Nekem is csütörtök a fordulónapom.:) Akkor mi pont egyidőben vagyunk. :)

Dia

2021. jan. 4. 11:51
 465/982 anonim ***** válasza:
100%

Anna, szerintem mehetsz nyugodtan, hiszen lejár akkor a karantén.

Így, hogy olvasom, hogy ti mennyi idősen mentek dokihoz, kezdek azon gondolkodni, nem lett volna jobb e, ha én is előbb megyek... De nem baj, izgatottan várom majd a ti beszámolóitokat! 🙂

Én a hatodik hét végén, hetedik elején leszek már amikorra időpontot kaptam.

Nekem hál'Isten, nem volt ilyen élményem még, ne is legyen, csak hallottam, hogy nők mit meg nem tesznek azért, hogy megszakítsák a terhességüket... Szörnyű. És igen, mások meg sok évet várnak babára. Valószínűleg pont azért jön össze ezeknek az embereknek, mert nem jelent nekik semmit, akinek meg igen, az meg minden hónapban izgul.

Lau

2021. jan. 4. 12:05
 466/982 A kérdező kommentje:

Dia nekem már egy hete fáj a derekam. Úgyhogy Nem tudok igent vagy nemet mondani.

Enyhe derékfájás normális. Dokim magyarázta anno hogy valamelyik irányba húzódó ok. Ha másikba akkor nem. De már nem tudom melyik irány volt hogy merre sugározott az ok.

Nekem tavaly végig fájt és nem lett jó vége. Engem sem nyugtat meg hogy van. De nem tudok ellene tenni 🙁

Iza

2021. jan. 4. 12:20
 467/982 A kérdező kommentje:
Ja igen pontosan egy napon ❤😊
2021. jan. 4. 12:21
 468/982 A kérdező kommentje:

Damcs 😔 szívből sajnálom!

Szörnyű milyen emberek vannak. Igen aki küzd érte vigyázza,óvja nem sikerül aki nem is vágyik rá könnyen veszi. :( és könnyen is jön neki.

Műtétkor 2 nővel voltam egy szobába. Én a 9 hetes elvesztett, műszeres befejezése miatt. Ők csak mert nem jókor jött vagy mégsem akarja. Egyik 2 gyerekes anya volt és túl korán jött a 3.kicsi a 2.is. meg amúgyis építkeznek most nem jó. Ennyi amiatt 😢 másikat a férje küldte el mert vagy ő vagy a baba címszóval. Szörnyű. Én zokogtam belül hogy én mennyire akartam volna ők még eldobják. 😢

Lehet nem kellene annyira akarni aggódni és akkor lenne minden rendben. Nekem van 3 fiam velük semmi,de semmi baj nem volt. Azt sem tudtam milyen egy vétélés... Aztán most sajnos -már tudom. Lehet korral jár már 36 vagyok. Anno 24-25 évesen könnyebb volt minden.

Tudom nehéz olvasni most minket de néha írj! Remélem hozol hamar pozi tesztet ❤😊

2021. jan. 4. 12:32
 469/982 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz olvasni benneteket mert ti nagyon meg fogjátok érdemelni a kisbabáitokat!!😊 pont ezért amit leírtál😊 jo helyen lesznek es nagyon várják majd őket es csak ez számít 😊 én is gondoltam hogy majd "nem akarom annyira" 😅 de férjem mar 41 éves, így nem szeretnénk halogatni, ezért is próbálok mindent bevetni. Olvasni foglak titeket továbbra is, kivancsi vagyok ki hogy viseli majd a várandósságot es jelezni fogom ha végre nekunk is sikerul 🥰❤
2021. jan. 4. 14:17
 470/982 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp jelezz majd, ha sikerül és, hogy hogy alakulnak a dolgok!😊

Dia

2021. jan. 4. 14:22
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!