Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Szia,
Szerintem tolts le egy ciklusnaptarat mert az segít majd megmondani mikor vagy termékeny időszakban 🙂 2 nappal a mensi előtt nagyon nagyon kevés rá az esély. Olvasd el a neten az alapvető dolgokat a ciklusrol és a többiben segit a naptár 🙂 én azt tanácsolom, egyszerűen csak élvezzétek az egyuttleteket es egyenlore ne merülj bele nagyon 🙂
Szasztok!
Niki mi a helyzet azota? Teszteltel?
Nekem úgy néz ki eddig bevallt a baratcserje 😊 nem akarom elkiabalni de se gyulladt patim az allamon, se fájó mellek. 8.DPO a progeszteron tabletta nem hozott helyre de ez ugy tűnik sokat segít 😊 ha nem jelentkezik a barnázás, szerdán tesztelek az egy darab féltve őrzött facellével.
Szia! Teszteltem, de sajnos semmi.
Ma már nem teszteltem és várom a mensit ami elvileg holnap lesz😐
Sziasztok csajok!😊 Hogy vagytok?😊 Damcs veled mi a helyzet?😊
Reka
Sziasztok!
Sajni nem vált be a baratcserje úgy, mint gondoltam. Erősen barnazok es még 4 nap a mensiig😔 pms-re viszont nagyon jó. Jövő hónapban dupla utrogestant fogok használni 🤷♀️
Te hogy vagy?
Sziasztok!
Niki, mi a helyzet? Végül megjött vagy még várat magára esetleg? :)
Ki hogy van? :)
Dia
Sikerült döntést hozni a munkahelyeddel kapcsolatban?
Damcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!