Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/982 anonim ***** válasza:
100%

Lau, mi történ miért kellett kórházba menni?

Anna

2021. febr. 6. 17:33
 642/982 anonim ***** válasza:
100%

Damcs én azon agyalok hogy ha kövi hónapban se lesz semmi kipróbálom azt a spermabarát sikosító cuccot🤷🏼‍♀️

Maca port isszuk most mindketten, teákat meg hanyagoljuk.

-Niki

2021. febr. 6. 19:20
 643/982 anonim ***** válasza:
100%

Találtak egy hematómát, tegnap előtt nem voltam túl jól, de kaptam amit kellett, most pihenek.

Te hogy vagy Anna? Olvastam, hogy nehezen...

Iza?

2021. febr. 6. 19:28
 644/982 anonim ***** válasza:
100%
En is néztem olyat, jó ötlet, rendelek is! Bevetunk mindent IS 😀👌
2021. febr. 6. 20:14
 645/982 anonim ***** válasza:
100%

Lau kitartast nektek!! Jobbulast kívánok!!

Damcs voltam

2021. febr. 6. 20:18
 646/982 anonim ***** válasza:
100%

Lau, nem lesz semmi baj. A hematóma mellett sokat kell pihenni, jól is teszed, hogy pihensz. Meglátod mire legközelebb kell menni vizsgálatra már nyoma sem lesz. 😘😊

Köszönöm kérdésed, talán jobban vagyok. Lelkileg nehéz, de a vizsgálatok után kutatva egy kicsit terelem a gondolataim. Sajnos nálunk, Szeged környékén mindenhol leráznak a Covid miatt. Annyira felháborító... Igazából ez egy nagy egyetemváros, az ország egyik legjobban diagnosztikai központjával, de Budapestre kell utazzak a vizsgalatokért. Mondanom sem kell, hogy szinte mindent magánban intézek. Legalább így gyorsabb.

2021. febr. 7. 08:12
 647/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Sára vagyok.

Én és eltűntem. Ne haragudjatok, hirtelen nagyon zavarba jöttem attól a sok embertől, és már így is elegem van a folytonos kérdezketésekből, tehát nem akartam én sem, hogy bárki bármit meglásson. :)

Niki jól teszed! Én minden héten egyszer legalább lélekszakadva sírva érek haza.. elviselem a munkahelyemet, mert a pénz meg majd gyes.. de ha tehetném már holnap nem mennék. Nem is fogok, ha úgy alakul. :)

Anna, én is a Czeizelbe járok, te kihhez? A férjemre ugyanígy ilyen vizsgálat vár, tudnál róla mesélni? hogy kértetek időpontot és mennyire borsos az ára? :)

Remélem mindannyian jól vagytok. Én a 9 dpon vagyok, és esett a hőm, így sajnos ismét rossz kedvem van, de kitartok. :)

S.

2021. febr. 8. 07:59
 648/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Szerintem engem nagyon megviccelt a clear blue😅 Soha tobbet nemveszek,az biztos😅 Ma van a nemvart napja,nemis jott meg😊 (altalaba mindig reggel bekoszont) Megcsinaltam az utolso tesztecskemet,gondoltam ma biztos leugrik a csik vagy sokkal jobban lehet latni😅 Hat..meg annyira se lehet mint az elozokon..tehat mar arra gondolok hogy ez egy kalap szart nem er🤦🏼‍♀️ Szerintetek ha holnapse jon meg csinaljak masik fajtat? Hatha az mutatja ha valoban terhes vagyok? Mar gondoltam arra is hogy szaradasi csik lehetett? De ennyin es kek szinuen? Es mindig kijott idon bellul! Vagy nalam is kemiai lehetett sajnos?...nemtudok mire gondolni😢 Tunetem azota sincs hogy megakarna jonni,maxminum egy kis mellfeszules de semmi mas :/ Kezdem elkonyvelni igy a mai utan hogy ez is sikertelen honap:/ Veletek miujsag? Meseljetek!😊

Reka

2021. febr. 9. 09:18
 649/982 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig amit mutattál az szerintem is pozitív volt 🤔 nekem a nem várt után 3. Nap reggelen ugrott le a csík anno. Elotte nap delutan halványabb bolt de pozitív!
2021. febr. 9. 12:18
 650/982 anonim ***** válasza:
100%

Csinalok meg holnap reggel is egyet,de mensis tunet meg mindig semmi🤷🏼‍♀️ tenyleg nemertem,bar most masik fajtat vettem,de ez 20-as erzekenysegu:/ masik fajta nemvolt..

Reka

2021. febr. 9. 14:21
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!