Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/982 A kérdező kommentje:
Senki sehol? :(
2021. febr. 20. 14:59
 672/982 anonim ***** válasza:
100%

Jó rólad hallani Iza!

Én a szonográfus által mért méretek alapján, szerdán töltöm a 13.hetet, de a terhesség megállapításánál mért méretek alapján pedig majd csak hétfőn a 12.hetet, szóval izgalmasan várom a jövőheti genetikai UH-át, hogy akkor most mégis mi a helyzet 🙂 én is idősebbnek gondolom, mert előbb éreztem az ovut is akkor, meg a teszt is jó hamar mutatta.

Közben még mindig fekszek a hematóma miatt.

Lau

2021. febr. 20. 15:12
 673/982 A kérdező kommentje:

Lau

Meddig kell feküdnöd vele?

De jó már mész is genetikaira...hogx szalad az idő. Remélem a hematóma kisebb lett vagy már felszívódott nálad.

Én márc 5en megyek. 13+1 naposan akkora kérte a doki. Ő úgy van vele akkor jobban látszik minden.

Az még majdnem 2 hét még.

Írj majd UH után. Melyik nap lesz?

2021. febr. 21. 14:51
 674/982 anonim ***** válasza:
100%

3 hét fekvés, de kellett volna vissza mennem kontrollra, csak pont lebetegedtem, aztán úgy voltunk vele, hogy akkor most már várjuk meg az első genetikait,majd akkor megnézi hogy állunk.

Pénteken lesz, nagyon várom már! Ha tehetném, minden héten mennék, csak hogy lássam mennyit nőtt, hogy néz ki. 😍

Nehéz heteket várni, hogy új dolgot tudjunk meg. Vagy hogy egyáltalán azt, hogy egészségesen fejlődik... Remélem most azért a férjem is bejöhet. Ő nagyon várja hogy hallja a szívhangot és lássa, én meg várom, hogy lássam az ő arcát és reakcióját. 😁

Kitartás! Hamar elmegy az a két hét, de tudom milyen várni.

Lau

2021. febr. 23. 11:29
 675/982 A kérdező kommentje:

Lau pihenj addig sokat!

Holnap péntek!!! ❤ mennyi hetes napos leszel holnap?

Írj kérlek utána mindenképp!!

Igen már csak 1 hét nekem az UH. Már nincs messze 🙂

Én újra rosszul vagyok hányok vagy csak hányinger öklendezem. Nem most kellene múljon?? Én ma pont 12+0napos vagyok.

13+1 naposan lesz a genetikai.

2021. febr. 25. 20:34
 676/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi ma kezdjük a genetikai kivizsgálást. Reménykedek és félek is. Már megjött és el is múlt az első menszim. Elpazarolt időnek érzem ezeket a hónapokat :(

Csajok ha vannak UH képek hozzátok. Imádom látni a pici kis életkéket :)

Iza, sajnálom a hányingert. Remélem hamar elmúlik és már nem kell ettől szenvedni. A munkahelyeden kiderült már pocakmanó? :)

Anna

2021. febr. 26. 07:01
 677/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk! 🙂

13+2 voltam tegnap, a gép is ezt mutatta, a doki mégis annyit irt a kiskönyvembe is, hogy 12 hétnek megfelel, szóval nem értem, de ő tudja. Minden rendben a babával, minden értéke teljesen jó és még a férjem is bejöhetett!

Illetve, hematómának semmi nyoma! Többször is elmondta, hogy sehol, semmi eltérést, kórosat nem lát. Közben a képernyőn láttuk, ahogy forgolódik, a doki nagyon aranyosan meg is jegyezte, hogy na, hasra vágta magát.

Anna, remélem hamar minden rendeződik, kitartás!

Lau

2021. febr. 27. 07:53
 678/982 anonim ***** válasza:
100%

Lau de jó! Sok egészséget kívánok nektek! 😊

Damcs

2021. febr. 27. 08:15
 679/982 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nekem a héten jött ez a durva hányinger, folytonos fejfájással, már nem tudom eldönteni mégis miért van a fejfájás. Az idő, érzékeny a fülem, lehet megint megfázott, vagy romlott megint a szemem, magas vérnyomás, de akkor miért jobb zuhany után, vagy alacsony vérnyomás, szóval fogalmam sincs, úgyhogy a doki elküldött a háziorvoshoz.

Szóval ez a hét szenvedés. Együtt érzek Iza!

Lau

2021. febr. 27. 15:06
 680/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én nagyon régen írtam ide.

13+1 vagyok

Már voltunk genetikain, minden oké. Kisfiam lesz :), ezt vérből állapították meg. Április végéig dolgozok.

Dia

2021. márc. 4. 11:36
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!