Kedves Babára Vágyók! Többen vagyunk abban a cipőben, hogy minden hónapban várjuk az ovulációnk időpontját, majd a terhességi teszt elvégzésének idejét és sajnos hiába a bizakodásunk, végül megjön és kezdődik minden elölről. Van kedvetek csevegni?
Figyelt kérdés
Hátha így gyorsabban telik az idő, esetleg akinek már van tapasztalata, megoszthatja a másikkal. Nekem személy szerint kétszer már sikerült a teherbeesés, sajnos azonban mindkettő vetéléssel végződött. Eddig viszonylagos türelemmel vártam ki a terhességi teszt elvégzésének idejét, ez a türelmem mostanra azonban elfogyott. Ebben a ciklusban éppen az ovulációm napján tartok. Sajnos csak pénteken volt alkalmam együtt lenni a párommal. Szombaton és vasárnap pozitív lett az LH tesztem, mára pedig már negatív, valamint a naptár szerint is ma kell megtörténnie az ovulációnak. Alig várom, hogy tesztelhessek, és jelenleg úgy érzem, sosem telik el az a másfél-két hét. Olvassa esetleg olyan ezt a kérdést, aki ugyanebben a helyzetben van? Hogy bírjátok a várakozást? :)2020. aug. 3. 14:32
81/87 anonim válasza:
Nagyon szoritok kedves kérdező
83/87 anonim válasza:
Mizu kérdező?? Teszteltél?? Várjuk a fejleményeket
84/87 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem volt rá szükség sajnos. Megjött. 😭
Így legalább nem fogok még izgulni két napot.
Nektek drukkolok továbbra is!
2020. aug. 15. 11:39
86/87 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Azóta lassan közeleg a következő nemvárt időpontja. Mi a helyzet veled?
87/87 anonim válasza:
Mensi előtt 5 nappal... Izgulok. Elsőben szebben látszik.. Kommenteltem már ide nekem volt multhonapban mindkét petefeszkemen ciszta de progreszterontol felszivodott.. Nagyon erős fáradság miatt teszteltem.. Remélem erősödik és minden rendben lesz. Második baba 5 éves nagy lány nagyon várja a tesot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!