Kedves Babára Vágyók! Többen vagyunk abban a cipőben, hogy minden hónapban várjuk az ovulációnk időpontját, majd a terhességi teszt elvégzésének idejét és sajnos hiába a bizakodásunk, végül megjön és kezdődik minden elölről. Van kedvetek csevegni?
Hűha, nagy itt a baj a fejekben. Senki nem kéri, hogy meddőket bárki sajnálja. Sőt, én ki is kérem magamnak, hogy senki ne sajnáljon, mert nem csináltam semmi rosszat, van egy alapbetegségem, amit kezelni kell és pont. Nem kell belesavanyodni, nem kell lenézni senkit. A legjobb barátnőmnek 4 hónapos a kisfia és igazán őszintén együtt örültünk, amikor kiderült, hogy nekik sikerült. Egy percig sem voltam irigy.
Szerintem csak unatkozol, és idejöttél trollkodni. De elárulok egy titkot, ahogy haladsz előre a korban, és eszedbe jut majd, hogy kapuzárásból kéne egy kistesó, aztán nem jön, nekünk fogsz írni, hogy mi a bánatot csinálj.
Az időzített együttlét pedig elárulom, hogy egy férfinak magától is eszébe jut, ha egy ideje nem jön össze. Szerintem értelmes férfinak eszébe is kell, hogy jusson, főleg, ha őszintén gyereket akar ő is.
A szokásos maszlagot, hogy "csak legyetek együtt, ha jól esik, és majd jön" (hja, én várhattam volna életem végéig kezeletlen IR-rel, amiről korábban nem is tudtam...), meg egyebek, mindenki tartsa meg magának. Főleg azok a szerencsések, akiknek nem volt gondjuk.
Troll: 🤦🏼♀️
Kérdező: nekünk nagyon sokat segített az, hogy elkezdtük vizsgalódni, és addig mentünk, amíg ki nem derült, hogy mi a baj. Azóta tudom, hogy mit kell csinálni, haladunk egy úton, ami a célunkhoz vezet. Nem csak lógunk a levegőben tétlenül. Igazából nekünk így sikerült feldolgozni a dolgot, amíg csak vártunk, feszültebbek voltunk. Most pedig még jobb a kapcsolatunk, és nagyon várjuk, hogy nálunk is jöjjön a baba (ami valószínűleg lombik lesz, mert a férjem is meddő).
Kedves Válaszolók!
Tényleg nem az lett volna a célom, hogy vitát generáljak. Nem számoltam azzal, hogy mindig lesz olyan ember, aki ahelyett, hogy továbblapozna egy számára érdektelen, esetlegesen unszimpatikus témát, inkább sértegetni kezdi a másikat és osztja az észt. Szerintem legegyszerűbb figyelmen kívül hagyni az ilyenek hozzászólásait, egyszer majdcsak rájön, hogy senki sem kíváncsi rá.
A pozitív, motiváló válaszokat nagyon szépen köszönöm. :)
A Páromat olyannyira idegesítem a teherbeesési szándékommal, valamint azzal, hogy várom a tesztelés idejét, hogy tegnap, mikor hazaértem munka után, azzal fogadott, hogy vett terhességi tesztet. :D Ugyan nem elég érzékenyet, így valószínűleg veszek majd én is egyet, de a szándékot nagyon értékeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!