Kedves Babára Vágyók! Többen vagyunk abban a cipőben, hogy minden hónapban várjuk az ovulációnk időpontját, majd a terhességi teszt elvégzésének idejét és sajnos hiába a bizakodásunk, végül megjön és kezdődik minden elölről. Van kedvetek csevegni?
Na, hát akkor azért csak van remeny!
Nagyon nagyon szorítok!
🤗
Mindenképp írok!
Egyébként Te csinálod jól! Érdemes addig várni! 🤗
Majd holnap :)
Hátha csak hétfőn volt ovulációm.
De holnap mindenkepp fogok. :)
Szia!
Sajnos negativat teszteltem.
De azért még picit reménykedem, végülis korai volt még nagyon.
Szorítok Nektek nagyon.
Ügyes vagy, hogy kibírod a teszteléssel! :)
Mindenesetre írj Te is, hogy mi lesz majd :)
Jó reggelt Csajok!
Azt hiszem hivatalosan is bekattantam :D
Képes voltam még tegnap ESTE tesztelni, annak ellenére, hogy tudom, reggel érdemes, pláne az elején. Mily meglepő, negatív lett. :D
Ma reggel is teszteltem (nyilván, nem is én lennék különben...). A helyzet az, hogy látok valami nagyon halványan, amiről nem tudom eldönteni, hogy száradási csík, vagy tényleg ott az a bizonyos második csík.
Tekintettel arra, hogy fényképen nem látszik, így sajnos gyanítom, az előbbi.
Mindenesetre most várom a holnapot és továbbra is reménykedem.
Ha egyszer beszámíthatatlannak leszek nyilvánítva, az tuti emiatt lesz. Tényleg megzizzenek lassan :D
Nálatok mi a helyzet? Remélem a kismamák jól vannak, minden úgy halad ahogy kell. Akik pedig még izgulnak, remélem nem velem együtt kötnek ki a kattantak osztályán. :D kitartást és drukkolok továbbra is, na és persze türelem, nyugalom! (Mondom ezt én :D )
Puszi 🤗
#56-os vagyok! Nagyon nehéz türelmesnek lenni. Igazából próbálok nem rá görcsölni, de ez nem mindig megy.
Kérdező, hány napod van még hátra a nemvárt-ig?
Kedves 56-os!
Hétfőre nem várom.
Nagyon nehéz tényleg ez az időszak.
És minden tiszteletem azokért, akik szép türelmesen tudnak várni :)
🤗😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!