Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves Babára Vágyók! Többen...

Kedves Babára Vágyók! Többen vagyunk abban a cipőben, hogy minden hónapban várjuk az ovulációnk időpontját, majd a terhességi teszt elvégzésének idejét és sajnos hiába a bizakodásunk, végül megjön és kezdődik minden elölről. Van kedvetek csevegni?

Figyelt kérdés
Hátha így gyorsabban telik az idő, esetleg akinek már van tapasztalata, megoszthatja a másikkal. Nekem személy szerint kétszer már sikerült a teherbeesés, sajnos azonban mindkettő vetéléssel végződött. Eddig viszonylagos türelemmel vártam ki a terhességi teszt elvégzésének idejét, ez a türelmem mostanra azonban elfogyott. Ebben a ciklusban éppen az ovulációm napján tartok. Sajnos csak pénteken volt alkalmam együtt lenni a párommal. Szombaton és vasárnap pozitív lett az LH tesztem, mára pedig már negatív, valamint a naptár szerint is ma kell megtörténnie az ovulációnak. Alig várom, hogy tesztelhessek, és jelenleg úgy érzem, sosem telik el az a másfél-két hét. Olvassa esetleg olyan ezt a kérdést, aki ugyanebben a helyzetben van? Hogy bírjátok a várakozást? :)

2020. aug. 3. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki vásárnapra nem várom. Tőlem kérdezted hogy mikor tesztelek. Én megfogadtam hogy amíg nem késik nem tesztelek. Mert nem szeretem a negatív teszt látványát. De nekem már volt egy terhességem ami 9 hónap után jött össze de sajnos missed ab lett a vége. Azóta ez a 2 próbálkozós hónap 😊 írj ám mindenképp hogy mi lett a teszt eredmény. Én is írok ha késik 😀
2020. aug. 11. 17:53
 52/87 A kérdező kommentje:

Na, hát akkor azért csak van remeny!

Nagyon nagyon szorítok!

🤗

2020. aug. 11. 18:28
 53/87 A kérdező kommentje:

Mindenképp írok!

Egyébként Te csinálod jól! Érdemes addig várni! 🤗

2020. aug. 11. 18:31
 54/87 anonim ***** válasza:
Teszteltél ma kedves Kérdező? 😊
2020. aug. 12. 20:11
 55/87 A kérdező kommentje:

Majd holnap :)

Hátha csak hétfőn volt ovulációm.

De holnap mindenkepp fogok. :)

2020. aug. 12. 20:17
 56/87 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Írj majd, hogy mi lett a teszt eredmény. Én szombatra nem várom. Mi már rég óta halogatjuk a baba témát. Megbeszéltük már évekkel ezelőtt, hogy addig nem próbálkozunk, míg el ne értünk mindent, amit szeretnénk. Úgy néz ki idén sikerült minden feltételt megteremteni a babó érkezésére. Ez a második hónapunk. Izgulok :/
2020. aug. 13. 09:50
 57/87 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos negativat teszteltem.

De azért még picit reménykedem, végülis korai volt még nagyon.

Szorítok Nektek nagyon.

Ügyes vagy, hogy kibírod a teszteléssel! :)

Mindenesetre írj Te is, hogy mi lesz majd :)

2020. aug. 13. 10:24
 58/87 A kérdező kommentje:

Jó reggelt Csajok!

Azt hiszem hivatalosan is bekattantam :D

Képes voltam még tegnap ESTE tesztelni, annak ellenére, hogy tudom, reggel érdemes, pláne az elején. Mily meglepő, negatív lett. :D

Ma reggel is teszteltem (nyilván, nem is én lennék különben...). A helyzet az, hogy látok valami nagyon halványan, amiről nem tudom eldönteni, hogy száradási csík, vagy tényleg ott az a bizonyos második csík.

Tekintettel arra, hogy fényképen nem látszik, így sajnos gyanítom, az előbbi.

Mindenesetre most várom a holnapot és továbbra is reménykedem.

Ha egyszer beszámíthatatlannak leszek nyilvánítva, az tuti emiatt lesz. Tényleg megzizzenek lassan :D

Nálatok mi a helyzet? Remélem a kismamák jól vannak, minden úgy halad ahogy kell. Akik pedig még izgulnak, remélem nem velem együtt kötnek ki a kattantak osztályán. :D kitartást és drukkolok továbbra is, na és persze türelem, nyugalom! (Mondom ezt én :D )

Puszi 🤗

2020. aug. 14. 06:25
 59/87 anonim ***** válasza:

#56-os vagyok! Nagyon nehéz türelmesnek lenni. Igazából próbálok nem rá görcsölni, de ez nem mindig megy.

Kérdező, hány napod van még hátra a nemvárt-ig?

2020. aug. 14. 07:02
 60/87 A kérdező kommentje:

Kedves 56-os!

Hétfőre nem várom.

Nagyon nehéz tényleg ez az időszak.

És minden tiszteletem azokért, akik szép türelmesen tudnak várni :)

🤗😊

2020. aug. 14. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!