Kedves Babára Vágyók! Többen vagyunk abban a cipőben, hogy minden hónapban várjuk az ovulációnk időpontját, majd a terhességi teszt elvégzésének idejét és sajnos hiába a bizakodásunk, végül megjön és kezdődik minden elölről. Van kedvetek csevegni?
Figyi, olvastam olyan tapasztalatot, ahol ereszkedett a hő, aztán vissza felment és mégis baba lett.
Nem akarlak hamis reményekbe ringatni, csak önmagában erre ne alapozz (bár egyébként én is ezt csinálom: hangulattól függően hol reménykedem, hol temetem a dolgot).
Sajnos 10-eset csináltam. Viszont most is akárhányszor ránézek, bizony látom a második csíkot. Mindegy, milyen fénynél nézem, mindegy hogy forgatom, halványan ugyan, de ott van.
Hát, holnapig már úgyse tudok többet tenni. :)
Sziasztok, ebben a hónapban mi is LH teszt szerint voltunk együtt,nagyobb esélyt adni a babának.
Igen furán hangzik hogy időzített együttlétet csinálunk, de aki már túl van több vetélésen és nem is 20-as éveiben jár, szerintem mindent meg tesz a pozitív eredményért.
Igen sokan azt hajtják legyél akkor amikor megkívánod a másikat, de hát pont az ovukor kívánjuk nagyon.
Most én is várok a mensiig, igen az a 10 nap nagyon hosszúnak tűnik, mi pont LH pozitív és első negatív napon voltunk együtt, este és hajnalban is. Szorítok a kérdezőnek meg annak aki vár h legyen pozitív terhességi tesztje
Nem tudom, hogy hogyan kell képet csatolni sajnos.
Lehet, hogy este megpróbálok tényleg még egyet. :)
Köszönöm a biztatást. :)
Kedves utolsó!
Teljes mértékben megértelek.
Nekem is volt két vetélés és egy biokémiai, mostanra én is megtennék bármit, pedig én sem úgy kezdtem, hogy tervezem az együttléteket.
Szerintem a legjobbkor voltatok együtt, nagyon drukkolok! <3 :)
Köszönöm! :)
Azt hiszem, sajnos felesleges feltöltenem.
Telefonon, ha nagyon nézem, akkor talán látni is valamit. De ha gépen, nagyban nézem, akkor ott már semmit nem látni. Gondolom a felbontás végett.
Egyébként ha feltöltöm a képet a kepkuldes.com-ra, akkor utána tudom onnan törölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!