Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves Babára Vágyók! Többen...

Kedves Babára Vágyók! Többen vagyunk abban a cipőben, hogy minden hónapban várjuk az ovulációnk időpontját, majd a terhességi teszt elvégzésének idejét és sajnos hiába a bizakodásunk, végül megjön és kezdődik minden elölről. Van kedvetek csevegni?

Figyelt kérdés
Hátha így gyorsabban telik az idő, esetleg akinek már van tapasztalata, megoszthatja a másikkal. Nekem személy szerint kétszer már sikerült a teherbeesés, sajnos azonban mindkettő vetéléssel végződött. Eddig viszonylagos türelemmel vártam ki a terhességi teszt elvégzésének idejét, ez a türelmem mostanra azonban elfogyott. Ebben a ciklusban éppen az ovulációm napján tartok. Sajnos csak pénteken volt alkalmam együtt lenni a párommal. Szombaton és vasárnap pozitív lett az LH tesztem, mára pedig már negatív, valamint a naptár szerint is ma kell megtörténnie az ovulációnak. Alig várom, hogy tesztelhessek, és jelenleg úgy érzem, sosem telik el az a másfél-két hét. Olvassa esetleg olyan ezt a kérdést, aki ugyanebben a helyzetben van? Hogy bírjátok a várakozást? :)

2020. aug. 3. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, pont erről beszélek, hogy ha egy férfi is őszintén akar gyereket, eszébe fognak jutni ilyen dolgok. Az én férjem is ilyen volt, amíg ki nem derültek a bajok. 🙂

Mi mindketten meddők vagyunk, túl sok-sok kivizsgáláson meg konzultáción. Esetleg ha valamivel kapcsolatban kérdésed van (akár később is!), nyugodtan írj!

2020. aug. 4. 09:46
 42/87 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy és köszönöm szépen!

Igazán jó ember vagy, pedig Nektek aztán tényleg nehéz lehet.

2020. aug. 4. 10:09
 43/87 anonim ***** válasza:
Szia kérdező miujsag?
2020. aug. 10. 21:34
 44/87 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm az érdeklődést. 😊

Szerdán fogok először tesztelni, bár gyanítom, hogy még negatív lesz.

Tegnap és ma éreztem némi szúrkálást a méhemben jobb oldalt. Nem mondanám, hogy fájt csak éreztem. Aztán lehet, hogy csak bemagyarázom.

A hőm fent van napok óta. De ez persze még akkor is így lenne, ha megjönne. Annyi, hogy most magasabb, mint szokott lenni ilyenkor.

Volt pár napig fehér krémes folyásom. Ma átlátszó, nyúlós nyák volt.

Mindenben a reményt látom,de persze minden lehet jó és rossz jel is.

Már lassan becsavarodok, annyira figyelem a testem. Tudom, nem kéne ennyire, de akaratlanul is itt lyukadok ki.

2020. aug. 10. 22:03
 45/87 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, mikorra nem várod? Én vasárnapra nem várom. Lehet pont egy időben vagyunk 😊
2020. aug. 11. 13:46
 46/87 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Én hétfőre nem várom. Nagyon izgulok, jó lenne már, ha ott tartanánk :)

Az mondjuk biztos, hogy korábban fogok tesztelni. Addig úgyse bírom ki. Csak igyekszem helyén kezelni az eredményt :)

Te mikor tervezel tesztelni? 😊

2020. aug. 11. 15:55
 47/87 anonim ***** válasza:
Én ma voltam nőgyógyásznál napok óta tartó jobb petefészek fájdalom miatt... Egyiken 5cm ciszta van, másikon 3cm..meg endometriózist mondott... És h kicsi az esélye h teherbe essek...duphastont írt föl... Van egy négy és fél éves lányunk.. Ő egyből össze jött. Előtte pedig pco.t mondták.. Most ez a második próbálkozó hónap, de a fájdalom óta abba hagytuk... Szóval még döbbentem és elkeseredtem..
2020. aug. 11. 16:00
 48/87 anonim ***** válasza:
Neked egyébként sok sikert :)
2020. aug. 11. 16:01
 49/87 A kérdező kommentje:

Oh Istenem :( annyira sajnálom.

Akkor ne haragudj, hogy így rákérdeztem.

Ne keseredj el, szépen utánajártok, ha szükséges, kezelitek a problémát és hamarosan minden rendben lesz. Tudom, ilyenkor sovány vigasz. Nekem is rossz volt a vetélések után várni is és a kivizsgálások előtt végig izgulni, tudom, hogy ilyenkor nem sokat segítenek a szavak.

Mindenesetre nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és a leghamarabb sikerüljön a baba.

Barátnőmnek a ciszta magától távozott az első verzesekor. Remélem Neked is így lesz.

És köszönöm szépen!

2020. aug. 11. 16:15
 50/87 anonim ***** válasza:
Én a 43as válaszoló vagyok, aki csak még kérdezte h miujsag veled.. Akkor még nem voltam dokinál... Nem tudom aztán hatalmas öröm lenne ha nem jönne meg.. Mert ebbe a hónapba peteresen együtt voltunk.. Meg előtte jó sokat.. Multhet csütörtök este óta nem mert akkor kezdett el fájni... Jövőheten kellene nem meg jönnie.. Vannak még csodák.. :)
2020. aug. 11. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!