Nálam még mindig semmi nincs csak egy kis krémes folyásom van... Ma tartok a 31. napnál.. gondolkodom h holnap reggel tesztelek, de félek a csalódástól. Csütörtökönként zumbázni szoktam járni, azért is jó lenne tudni hogy mi a helyzet, mert akkor nem folytatom, legalábbis azt olvastam, hogy terhesen nem ajánlják, mert intenzív mozgásforma..
"E"
Nagy reményeket fűzök a méhpempőhöz! Neked meg nagyon szorítok! :)
"I"
Köszönöm!! Drukkolok én is, hogy mihamarabb jöjjön a babó☺️Holnap veszek tesztet, mert amit tartogattam itthon annak 5 éve lejárt a szav.ideje🤣🤣 (nem is gondoltam, hogy ezeknek van.. 🤨) Így akkor csütörtök reggel tudok csak tesztelni.. gondolom akkor célszerű..
"E"
Sajnos negatív lett a tesztem..:( nem tudom miért nem jön meg akkor..
"E"
Nekem is a hétvégén megjött.. Szemezek most a Bee Fertile kapszulával, ez a méhpempő liofilizált eljárással készült változata, amit dícsérnek nagyon.. (mivel ugye a tiszta méhpempőt nem tudom enni a refluxom miatt..)
"E"
Sziasztok! Hogy álltok? Én kicsit előre siettem a rövid ciklusaimmal, ahogy látom, nekem pénteken kellene megjönnie. Túl vagyok 2 hónap méhpempőn. Most vagyok elvileg a 12. dpo-n, és a hőm nem esett le, pedig a 11-12.-napon szokott lezuhanni. Ma csináltam egy tesztet, de sajnos negatív, pedig 10-es erősségű volt. Azért még hátha. :)
"I"
Érdekes, hogy 2 hónapja ugyanott voltunk a ciklusunkban, most meg mindenki máshol :D Én most vagyok félidőben, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy már lett volna ovulációm, ami furcsa, mert max. a 16. napon szokott lenni, ami tegnap volt. Már gyanakszom, hogy ebben a hónapban nem is lesz, ami csak azért zavar, mert áprilisban is így volt (igaz, csak gyanakszom, mert akkor nem mértem hőt meg semmi). Hát majd meglátjuk 2 hét múlva.
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!