(17-es)
Esetleg az üzeneteink végén odaírhatnánk nevünk kezdőbetűjét mert így olyan rossz hogy nem látni melyikünk ír..? 🙂 főleg, ha így együtt várjuk, hogy mit hoz a következő hónap.. ☺️
"E"
15; 37; 39; 48; 50; 52; 62 vagyok.
Az én nevem kezdőbetűje is E :)
Nekem meg mindig nem jött meg, bár az elmúlt két hónapot összevetve, lehet nem is kellett volna még megjönnie. Sajnos nekem nem túl szabályos, de a nagylányomnál meg sem jött csak pár hónappal azután hogy teljesen abbahagytam a szoptatást. Szóval az is csoda, hogy egyáltalán megjön.
Én holnap csinálok egy utolsó tesztet, ha reggelig nem jön meg.
Sziasztok!
Mi újság, teszteltetek? 🙂
"E"
Sajnálom.. 🙁 Remélem hamarosan lesz eredmény majd nálunk is.. 🙂 A várakozás a legrosszabb.. én is úgy voltam vele mikor megjött vasárnap, hogy legalább nem bizakodtam, meg izgultam tovább.. meg 28 napra megjött, úgyhogy annak is örültem. Írj azért majd, hátha mégse jó az a teszt.. 😉
"E"
Sziasztok, a 2. válaszoló vagyok. Nekem megjött vasárnap, ahogy gondoltam is, hogy meg fog jönni. AKinek még nem jött meg, drukkolok :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!