Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki vasárnapra nem várja? :)

Van aki vasárnapra nem várja? :)

Figyelt kérdés

2020. máj. 26. 20:23
 61/97 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, teszteltél ma?
2020. jún. 2. 10:05
 62/97 anonim ***** válasza:
Tenyleg? Én is izgulok ám érted :)
2020. jún. 2. 10:39
 63/97 anonim ***** válasza:
Én is figyelem, hogy kivel mi újság.. Drukkolok nagyon☺️
2020. jún. 2. 11:11
 64/97 anonim ***** válasza:
Énisénis 🥰🥰🥰
2020. jún. 2. 13:35
 65/97 anonim ***** válasza:

(17-es)

Esetleg az üzeneteink végén odaírhatnánk nevünk kezdőbetűjét mert így olyan rossz hogy nem látni melyikünk ír..? 🙂 főleg, ha így együtt várjuk, hogy mit hoz a következő hónap.. ☺️

"E"

2020. jún. 2. 15:37
 66/97 anonim ***** válasza:

15; 37; 39; 48; 50; 52; 62 vagyok.

Az én nevem kezdőbetűje is E :)

Nekem meg mindig nem jött meg, bár az elmúlt két hónapot összevetve, lehet nem is kellett volna még megjönnie. Sajnos nekem nem túl szabályos, de a nagylányomnál meg sem jött csak pár hónappal azután hogy teljesen abbahagytam a szoptatást. Szóval az is csoda, hogy egyáltalán megjön.

Én holnap csinálok egy utolsó tesztet, ha reggelig nem jön meg.

2020. jún. 2. 18:16
 67/97 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi újság, teszteltetek? 🙂

"E"

2020. jún. 3. 17:43
 68/97 anonim ***** válasza:
Én igen. Totál fölösleges volt :( most már csak abban bízom, hogy hamar megjön és indul az új hónap. "Másik E"
2020. jún. 3. 18:00
 69/97 anonim ***** válasza:

Sajnálom.. 🙁 Remélem hamarosan lesz eredmény majd nálunk is.. 🙂 A várakozás a legrosszabb.. én is úgy voltam vele mikor megjött vasárnap, hogy legalább nem bizakodtam, meg izgultam tovább.. meg 28 napra megjött, úgyhogy annak is örültem. Írj azért majd, hátha mégse jó az a teszt.. 😉

"E"

2020. jún. 3. 22:29
 70/97 anonim ***** válasza:

Sziasztok, a 2. válaszoló vagyok. Nekem megjött vasárnap, ahogy gondoltam is, hogy meg fog jönni. AKinek még nem jött meg, drukkolok :)

L

2020. jún. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!