Kinem várja vasárnapra? Izguljuk együtt
Figyelt kérdés
10.sikertelen hónapon vagyok túl..remélem msot sikerül :)2016. dec. 16. 17:56
1/18 anonim válasza:
Én.De ma mejött,ciklus 22 napra.Neked drukk.
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor hany naposak a ciklusaid?nekem 28 ..de igyis van mikor elobb jon ma nemjott..remelem holnap sem..köszi
2016. dec. 17. 06:26
3/18 anonim válasza:
Én keddre várom. 31 napos ciklusokkal számolva. Utolsó 4 hónapban 29 naposak a ciklusom úgyhogy a napokban nem kellene megjonnie. mi is lassan 1 éve próbálkozunk.
4/18 A kérdező kommentje:
Nekem elozo honapban 19en volt meg szoval akor ma kelene nem megjonnie de azert varok holnapig..mert fajnak a melleim..de remelem nemjon meg..es hetfon tesztelhetek...jo kis karacsonyi ajandek lenne :)drukkolok nekedis ! Köszi hogy irtal!!
2016. dec. 17. 07:34
5/18 anonim válasza:
viszont drukkolok. én ma negatívat teszteltem
6/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom de még nincs veszve semmi amig nemjon meg!
2016. dec. 17. 10:31
9/18 A kérdező kommentje:
Nah akkor ugyyan ugy állunk csak nekem 27 28 naposak a ciklusaim :) eddig mindig előbb jött meg..most megjön érzésem sincs egyenlőre..irrj majd !
2016. dec. 17. 12:54
10/18 anonim válasza:
Nekem sincs semmi.... szoritok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!