24-én volt pém, (de lehetett 26-án is). nyák 22-én volt rengeteg, a hőm 24-én esett le, 25én fel, és ezen a napon kezdett fájni a mellem is, pé-után szokásosan, de már elmúlt. Ki nem várja szombat-vasárnapra? Együtt könnyebben lennék türelmes.
Figyelt kérdés
:)2009. febr. 2. 21:59
1/23 anonim válasza:
én de nekem megjön elvileg most nem lhetek terhes...egy cisza miatt, s lapar műtét lesz valszínű....próba 8 hónapja már:(
2/23 anonim válasza:
szorítsunk egymásnak... bár én olyan 12re nem várom :)))
3/23 A kérdező kommentje:
Hány naposak a ciklusaitok? A ciszta miatt nem lettél terhes?
2009. febr. 2. 22:19
4/23 anonim válasza:
Sziasztok! Én is szombat körül nem várom. 28 naposak a ciklusaim. Viszont most először fordult elő, hogy pé környékén nem volt pozitív az ovutesztem. :o( Ez a 15.hónapunk. Picit feszül a mellem és kijött egy csomó pattanásom, szóval nem sok jót várhatok... Veletek mi újság?
5/23 anonim válasza:
első vagyok...nekünk tesó lnne, s első elsőre összejött...de most itt szenvedünk, nekem elvileg nem ciszta az oka...mert nem petefészekben van hanem mellette, de mostmár ezt is kiiktatjuk...aztán meglátjuk..de nekem félidőben nem volt peteérés, dokinál voltam csak sok kis tüsszőt látott...tehát esélyem nulla sajna...ti??régóta??esélyek?
6/23 anonim válasza:
Utolsó hsz-ó! Neked van 27 hós kisfiad? Írtam privit, nem kaptad meg??
17 hós kislányom van, hátha erről megismersz, ha te vagy az. :-))
7/23 anonim válasza:
igen én vagyok, s vissza is írtam neked::)
8/23 anonim válasza:
ui most elküldtem mégegyszer a levelem:)
9/23 anonim válasza:
Nem jött meg most sem, elküldtem priviben a másik mail-címem, hátha a freemail sz*kodik megint! :-(
10/23 anonim válasza:
ui...elküldtem arra:)
megkaptad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!