Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 24-én volt pém, (de lehetett...

24-én volt pém, (de lehetett 26-án is). nyák 22-én volt rengeteg, a hőm 24-én esett le, 25én fel, és ezen a napon kezdett fájni a mellem is, pé-után szokásosan, de már elmúlt. Ki nem várja szombat-vasárnapra? Együtt könnyebben lennék türelmes.

Figyelt kérdés
:)
2009. febr. 2. 21:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, köszike, altatás után válaszolok! Akkor a freemail volt a ludas, utálom! :-))
2009. febr. 2. 22:54
 12/23 anonim ***** válasza:
ui ui...s bejelöltelek iwiwen:)
2009. febr. 2. 22:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is 7-8.-ára nem várom.Ma egész nap nyilall a hasam de egy csíkban, na eddig még ilyen nem volt.Most vagyok 9. DPO-nál.

10 es tesztem van nem tudom ikor teszteljek???

Szerdán?

24.-e volt a pé.(14. napon)

Valakinek valami furcsa?Szorítok értetek!!!

Babásodást nekünk!:D

2009. febr. 2. 23:08
 14/23 A kérdező kommentje:

Hoppá! Szia! :)Teljesen ugyanaz: 24-én volt pém, (de lehetett 26-án is). nyák 22-én volt rengeteg, a hőm 24-én esett le, 25én fel, és ezen a napon kezdett fájni a mellem is, pé-után szokásosan, de már elmúlt.

Szerintem 12 DPO alatt nem érdemes tesztelni, én önvédelemből még nem is vettem tesztet. A qupidot fogom-ő 10-es...

Ha tesztelsz holnap mindenképp írj! :)

2009. febr. 2. 23:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szombatra nem várom.Szorítok nektek!
2009. febr. 3. 08:25
 16/23 A kérdező kommentje:
..és érzel esetleg valamit? Egy másik topicban épp most olvasom, hogy hatalmas pozitívat tesztelt vki 4 nappal a nemvárt előtt, term. korai pé-vel. Úgy örülök Neki is! :)
2009. febr. 3. 09:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

24.-és vagyok.:)

Nekem is akkor ment le meg fel a hőm.Mi együtt voltunk 20,22,24,25.

Tegnap egész este sőt még éjszaka is fájt a hasam.1-2x begörcsölt, amugy meg szurkált vagy olyan érzés volt mintha valami 2 irányba húzná a méhem.Ezek váltakoztak, ezekre éjszaka is megébredtem, de nem mensis tünetek voltak sztem mert nem szokott igy fájni, éjszaka nem érzem olyankor, meg akkor csak a görcsölés van de az nagyon.

Veled?

Nekem is 10-es teszt van itthon,de 5 db szoval nehezebbb megállni, hogy ne lőjjek le egyet.Ma reggeli pisinél még 5 percet morfondíroztam, hogy nem e kéne megcsinálni mégis:D

De nagy nehezen megálltam.Nem kell bemutatnom milyen idegesítő tud lenni, h ott van és ne használd el.

Neked vannak tünetek?

Üdv.:K

2009. febr. 3. 09:37
 18/23 A kérdező kommentje:

Szia, hát az nem gyenge, hogy 5 teszttel kibírtad a nemtesztelést! :) Nekem semmi de semmi tünetem nem van, pedig várom őket-sőt még a mensi előtt szokásos cicifájás is alább hagyott pé után, már csak feszül. Tegnap még volt egy kis hányingerem, de nálam ez is mensi előtti tünet, viszont mára elmúlt ő is.

Szóval semmit, de semmit nem érzek.. A hőm viszont fent van, a pg53 meg folyamatosan páfrányos, pedig pé után abbahagyta.

2009. febr. 3. 09:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Előző vagyok.Akkor lehet.Mondjuk nekem a mikroszkop az ég világon semmit nem mutat körökön kivul, már nem is foglalkozok vele.:(

Pedig tuti volt pé-m, biztos csak szórakozik velem.

Az elobb volt nekem is elég erős hányinger, szoval hnap muszáj tesztelnem, ár nem bírom tovább.

Majd megírom, hogy mi lett, bár félek nagyon, hogy megint negatív lesz...:(

De próbálok arra gondolni, hogy már biztos itt van, valahogy érzem, remélem jól érzem.Majd irdd meg te is h alakulsz.

2009. febr. 3. 11:35
 20/23 anonim ***** válasza:

11. Dpo-nál nega lett a 10-es tesztem:(

Akkor gondolom, hogy már nem is lesz+...??

Veled mizu?

2009. febr. 4. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!