Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák milyen C vitamint...

Kismamák milyen C vitamint szedhetnek, mivel most jön ez a taknyos, náthás időszak megelőzésre, illetve, hogy a vitaminok könnyebben felszívódhassanak?

Figyelt kérdés
Femibion babavitamint szedek, amiben elég kevéske van, de a védőnőm szerit naponta 450 mg-nál nem szabad többet szedni.
2011. szept. 24. 06:26
 1/4 anonim ***** válasza:

A védőnőd hülye, már bocsánat. A C-vitamin vízben oldódó, lehetetlen túladagolni, másrészt az első vizelettel távozik, egy átlagos C-vit. tablettából a töredéke sem szívódik fel, ideje sincs, na meg szintetikusak, így a szervezet eléggé elutasító vele szemben.

Én a foreveres Absorbent C-t szedem, ez 100%bioflavonoidokból nyert C-vitamin, zabkorpába ágyazva, amely biztosítja a hosszabb felszívódást és ezáltal a tökéletes beépülést. Nekünk bevált.

2011. szept. 24. 07:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Vajon terhesség alatt is szedhető? Vagy mivel bio, így akkor biztosan. Gyógyszertárban kapható?

Köszi

Gabi

2011. szept. 24. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hülye az a védőnő szerintem, azért mondta, hogy ne szedj többet annál a mennyiségnél mert tönkrevágja a vesédet, mivel a szervezeted annyit raktároz csak el ami kell neki , a felesleget kipisiled, ez nagy munkát okoz a veséidnek, és vesekövet okozhat, na mi ezt tanultuk. Végül is azt szedsz amit akarsz, sokkal többet teszel magadért és a babádért ha nyomod a fokhagymát, gyümölcsöt, jön a narancs szezon, kiwi, citrom ezek természetes c-vitamint tartalmaznak , amit nem lehet túladagolni.És a zöldpaprikába több a c vitamin mint a citromba tehát azt is nyugodtan eheted, vitaminpótlásra stb.
2011. szept. 24. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Erről beszélek, pontosan ezért jó a foreveres C-vitamin, mert természetes bioflavonoidokból (papaya, narancs és társai) készül, ezek összepréselt rostjait tartalmazza, zabkorpába ágyazva.

Kedves névrokonom :-), a foreveres cuccokat csak terjesztőkön keresztül tudod beszerezni, de tudok segíteni, ha kell. Szedd nyugodtan terhesen is, én is csak foreveres készítményeket szedtem mindkét babómnál és még a vasammal se volt gond soha, pedig a második terhességem alatt végig szoptattam is a nagyobbat, majd tandemban a kettőt. Most meg, ha hihetek a halvány pozi tesztnek, akkor itt a harmadik babó is - a kisebbem egy, a nagyobbom hároméves. :-)

Szóval szedd nyugodtan, teljesen bio készítmények, semmiféle szintetikus anyagot nem tartalmaznak, egyedi stabilizációs eljárással tartósítottak, a német dermatest minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem allergizál egyetlen termék sem, a magyar természetgyógyászok szövetségének ajánlása rajta van minden terméken, plusz kóser és iszlám minősítésük is van - szerintem ez önmagáért beszél.

Nekem nagyon beváltak, tényleg bátran ajánlom. Ha megírod esetleg priviben, merre laksz, meg tudom érdeklődni, ki terjeszti arrafelé.

Gabi

2011. szept. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!