Kismamák milyen C vitamint szedhetnek, mivel most jön ez a taknyos, náthás időszak megelőzésre, illetve, hogy a vitaminok könnyebben felszívódhassanak?
A védőnőd hülye, már bocsánat. A C-vitamin vízben oldódó, lehetetlen túladagolni, másrészt az első vizelettel távozik, egy átlagos C-vit. tablettából a töredéke sem szívódik fel, ideje sincs, na meg szintetikusak, így a szervezet eléggé elutasító vele szemben.
Én a foreveres Absorbent C-t szedem, ez 100%bioflavonoidokból nyert C-vitamin, zabkorpába ágyazva, amely biztosítja a hosszabb felszívódást és ezáltal a tökéletes beépülést. Nekünk bevált.
Vajon terhesség alatt is szedhető? Vagy mivel bio, így akkor biztosan. Gyógyszertárban kapható?
Köszi
Gabi
Erről beszélek, pontosan ezért jó a foreveres C-vitamin, mert természetes bioflavonoidokból (papaya, narancs és társai) készül, ezek összepréselt rostjait tartalmazza, zabkorpába ágyazva.
Kedves névrokonom :-), a foreveres cuccokat csak terjesztőkön keresztül tudod beszerezni, de tudok segíteni, ha kell. Szedd nyugodtan terhesen is, én is csak foreveres készítményeket szedtem mindkét babómnál és még a vasammal se volt gond soha, pedig a második terhességem alatt végig szoptattam is a nagyobbat, majd tandemban a kettőt. Most meg, ha hihetek a halvány pozi tesztnek, akkor itt a harmadik babó is - a kisebbem egy, a nagyobbom hároméves. :-)
Szóval szedd nyugodtan, teljesen bio készítmények, semmiféle szintetikus anyagot nem tartalmaznak, egyedi stabilizációs eljárással tartósítottak, a német dermatest minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem allergizál egyetlen termék sem, a magyar természetgyógyászok szövetségének ajánlása rajta van minden terméken, plusz kóser és iszlám minősítésük is van - szerintem ez önmagáért beszél.
Nekem nagyon beváltak, tényleg bátran ajánlom. Ha megírod esetleg priviben, merre laksz, meg tudom érdeklődni, ki terjeszti arrafelé.
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!