21/97 A kérdező kommentje:
Hát... már 1 éve vagyunk úgy, hogy ha becsúszik, nem gond. Viszont pont a múltkor figyeltem meg, hogy igazából alig voltunk együtt peteéréskor... Úgyhogy kb 3-4. hónapja, ha az ovusat számolom. :D
2020. máj. 27. 08:46
22/97 anonim válasza:
1-es vagyok. Nekem a mellem mindjárt leszakad tipikus pms.. 😒 Ha addig nem jön meg lehet délután elszaladok egy tesztért, bár igazából holnaptól késik hivatalosan, de hogy megint 30 napra jöjjön meg az szerintem sok.
23/97 anonim válasza:
Mi is úgy vagyunk ha becsúszik nem gond, azért nem védekeztünk mensi után. De "hivatalosan" jövő év elejétől kezdenénk bele.
24/97 anonim válasza:
Szisztok!
Hétfőre nem várom, csatlakoznék hozzátok. :)
De kb. tipikus pms.tüneteim vannak.
Szombaton szeretnék tesztelni.
25/97 anonim válasza:
16-os vagyok. Nekem hétfő óta vannak görcseim. Azért is mertem ma tesztelni, de sajnos negatív. Csak hőmérőzök, így valószínűleg már a 12. Dpo-n vagyok. Mi 6 hónapja próbálkozunk. A 8. naptól 2 naponta a 15.-ig. Utána is persze bármikor ha kedvünk van. 35 éves vagyok. Második baba lenne. De lehet ha ez a hónap nem jön össze én már jelentkezem a dokinál.
26/97 anonim válasza:
2-es vagyok. Mindenkinek drukkolok! Én már olyan 90%-ra biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni hétvégén, de nem vagyok szomorú vagy ilyesmi. Mi sem vagyunk úgy rákattanva a témára, csak úgy vagyunk - kb. fél éve, hogy jöhet, ha jönni akar :)
27/97 A kérdező kommentje:
2-es, mit érzel pontosan? hogy szted meg fog jönni?
2020. máj. 27. 11:44
28/97 anonim válasza:
Egyrészt ma is negatív volt a tesztem, másrészt megvannak a szokásos pms tüneteim: pattanások, fokozott éhség, ingerlékenység, és már fájdogál a hasam is. Nálam ez mindig azt jelzi, hogy lassan megjön.
29/97 anonim válasza:
Higyjétek el, minden pontosan ugyanolyan mint bármelyik ciklusban! Ha csak erre alapoznék, akkor siman tenném is fel a tampont! Én sem hittem el, hogy ennyire egyforma minden, most tapasztalom!
30/97 A kérdező kommentje:
Hm. érdekesek vagyunk, az biztos... akkor a tuti, ha megjön. vagy a pozi teszt + ultrahang... :) sajna én is megjártam már, hogy késett, halványabb de pozi predictorral, később meg is jött...
2020. máj. 27. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!