Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki vasárnapra nem várja? :)

Van aki vasárnapra nem várja? :)

Figyelt kérdés

2020. máj. 26. 20:23
 31/97 anonim ***** válasza:
100%

29: igen ebben igazad van. ez még nem jelentene semmit :) én most ebben a ciklusban jobban elkezdtem figyelni magam, olyan értelemben hogy mérem az ébredési hőmet és ovulációs tesztet is használok - egyiket sem azért, mert időzíteni szerettünk volna vagy ilyesmi, csak a múlt ciklusom fura volt, egy hetet késett, és gyanítom hogy nem volt ovulációm. Ezért kezdtem figyelni, hogy neadjisten nincs-e valami gond, szóval most kimutatta nekem az ovulációt a teszt is meg a hőmérőzés is, így pontosan tudom, hol tartok a ciklusban. A hőm már kezd leesni, ami szintén a menstruáció közeledtét jelzi. Annak viszont örülök, hogy így jobban el tudok igazodni a ciklusomban.

De persze azért nem adtam fel teljesen mert az ember sosem tudja :)

2. voltam

2020. máj. 27. 12:49
 32/97 anonim ***** válasza:
83%

17-es vagyok!

Én az első babó tervezésénél szedtem méhpempőt, mert megkavarta a ciklusomat a fogamzásgátló letétele, valamint abban sem vagyok biztos, hogy volt peteérésem..mindenesetre gondoltam ha mást nem feltölti vitaminnal a szervezetemet.. Csodák csodájára az első két hónapban szépen állította vissza a ciklusomat a méhpempő, majd a harmadik hónapban éreztem a peteérést is és terhes is lettem..

Most elkezdtem megint ebben a hónapban.. kíváncsi leszek.. :)

Drukkolok én is mindenkinek!

2020. máj. 27. 15:32
 33/97 anonim ***** válasza:
Már én is gondolkodtam a méhpempőn. :) Tudsz róla írni? Milyet érdemes venni? Olyan sokfélét találni Kapszula, ivótasak, sima üveges. Milyen adagban szedted?
2020. máj. 27. 20:43
 34/97 anonim ***** válasza:
100%

Én a Dydex 100%-os méhpempőjét szedem, napi 2x1 grammot (adnak hozzá műa.kanalat).

Reggel éhgyomorra, min. fél órával étkezés előtt és este étkezés után 1-2 órával nyelv alatt hagyni felszívódni.

Miután elmúlik a menszesz akkor kell elkezdeni szedni és ha megjön akkor szünetet kell tartani és utána újra folytatni ha elmúlt.. Így 3 hónapig lehet szedni majd 1 hónap szünetet kell tartani.

2020. máj. 27. 21:47
 35/97 anonim ***** válasza:
Köszi! Már tuti megfog jönni. :( Sztem kipróbálom jövő hónapban.
2020. máj. 28. 05:24
 36/97 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem jön meg addig bizakodni kell..

nekem sosincsenek menszesz tüneteim, úgyh nem tudom.. de csodálkoznék ha rögtön az 1. hónap sikeres lenne..

Minden esetre ajánlom nagyon ha még nem próbáltad a méhpempőt:)

2020. máj. 28. 07:13
 37/97 anonim ***** válasza:
100%

Nekem holnap kéne megjönnie,bár múlt hónapban is késett egy hetet. Sajnos nem szabályosak a ciklusaim, így számolni is nehezebb vele.

Szerintem nem is középidőben volt ovum, hanem kicsit később és akkor pont nem voltunk együtt, bár előtte igen, szóval valamennyi esélye van a dolognak.

Ma teljesen negatívat teszteltem. Már vasárnapig nem tesztelek, direkt nem vettem tesztet sem .

Vannak tüneteim, de egyik sem olyan, ami egyértelmű lenne. Sőt, inkább mensire hajaznak.

2020. máj. 28. 08:42
 38/97 A kérdező kommentje:
Nekem is a hasam görcsöl mensi szerűen... De semmi barnázás. Pedig az szokott lenni mensi előtt általában. Lesz ami lesz 😁
2020. máj. 28. 11:33
 39/97 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagylányomnál iszonyatos görcseim voltak. Olyanok, mint soha mensikor. Még gyógyszert is vettem be, mert nem bírtam állva maradni munka közben. (Talán azóta is csak vajúdáskor éreztem olyat). Akkor már egy hete késett, azért csináltam tesztet. De most ez sajnos pont olyan, mint mensikor.
2020. máj. 28. 11:46
 40/97 anonim ***** válasza:
Nekem ma reggelre nagyon leesett a hőm.. innen már nincs visszaút. :( Ilyenkor általában 2 napon belül megjön. Remélem Nektek több sikeretek lesz. :)
2020. máj. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!