Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja vasarnapra?

Ki nem varja vasarnapra?

Figyelt kérdés

3. babankat tervezzuk.

Ma reggel lett egy nagyon halvany tesztem, de nem elem bele magam meg

2015. jan. 7. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én. :) Nekünk első baba lenne. Ez az 5. próbálkozós hónapunk.

Még december elején voltam orvosnál, aki clostyt (nem volt tüszőrepedésem) és norcolutot (barnáztam mensi előtt) írt fel. Azt mondta ezek majd helyrehoznak és utána könnyebben összejön a baba. Bár én most is reménykedem, hátha most sikerült. Tegnap vettem be az utolsó szem norcolutot és vasárnapra nem várom, hogy megjöjjön. A barnázás ezidáig elmaradt, de biztos a gyógyszer miatt. Most mensi szerűen görcsöl a hasam. :( De azért én reménykedem. :)

Drukkolok neked! :)

2015. jan. 8. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én mára nem vártam,de még várok a teszteléssel egy kicsit,mert félek tőle. Iszonyatosan hányingerem van, 3 napja minden reggel 4-kor erre ébredek és egész nap nem múlik ez a szörnyű émelygés. Még a víz ivás is nehezen megy. Ma reggel fehéres folyás jelentkezett, és néha szúródik a hasam alja nem tudom mi lesz belőle, lehet csak felfáztam. Nekünk ez volna a 4.-ik próbálkozós hónapunk. Én így a terhesség előtt a vérképemet hozom rendbe,hogy ne legyen baj vele mikor majd jön a babuci így csak vasat és folsavat szedek,amit a háziorvosom írt fel. Remélem sikerül mindkettőtöknek a baba és természetesen nekem is! :) Ti hogy vagytok?
2015. jan. 9. 10:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Velem eddig semmi különös. A hasam görcsöl időszakonként mensi szerűen. Ezen kívül semmi furi.

Szurkolok neked is 2. hozzászóló! :)

2015. jan. 9. 15:11
 4/13 A kérdező kommentje:

2 napja belolem is kikivatkozik minden. :(

ja es letepert a natha.

nem vagyok beteges, de mind a 2 terhessegem nathaval kezdodott

2015. jan. 10. 12:57
 5/13 anonim ***** válasza:

1. hozzászóló vagyok. Nekem ma hajnalban megjött. :( Így ez a hónap is sikertelen. Na majd a következő. :)

Nektek továbbra is szurkolok!

2015. jan. 11. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom első!! Nekem továbbra sincs semmi, ezért holnap reggel tesztelni fogok. :)
2015. jan. 12. 06:23
 7/13 A kérdező kommentje:
2015. jan. 12. 06:48
 8/13 anonim ***** válasza:
2.-es és 6-os válaszoló vagyok. GRATULÁLOK kérdező, nagyon örülök a boldogságodnak! Te tegnapra nem vártad,ugye? Én péntekre. Szerintetek esetleg kimutatná nekem a d.u.-i vizeletből? Már bánom,hogy nem teszteltem reggel, tűkön ülök!!!!!
2015. jan. 12. 07:26
 9/13 A kérdező kommentje:

Pentekit mar tuti! :)

Koszonom!

2015. jan. 12. 07:27
 10/13 anonim ***** válasza:
2-es, 6-os és 8-as válaszoló vagyok. Teszteltem, az első csík rögtön kijött, pár perc múlva megjelent a második szép, erős, határozott csík is. Én meg még aggódtam,hogy d.u vizeletből lehet nem mutatja ki. Az első baba lesz,így boldog vagyok és kicsit izgulok is. Ha megtalálom az adatkábelt teszek fel képet is. :)
2015. jan. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!