Ki nem várja vasárnapra?
Szia!
Én is vasárnapra nem várom.
Nekem nincs semmi tünetem...
Neked kedves kérdező?
Semmit nem érzek.
Bár már második baba lenne, lányom 3 éves, de vele sem éreztem semmit, csak nem jött meg, 1 hèt után sem, akkor teszteltem, és pozitív lett.
De egyet nem hánytam, nem fájtak a melleim, semmi változást nem tapasztaltam akkor sem, de még most sem, hogy most odafigyelek.
Jajj, úgy örülnék neki!
Gondoltam tesztelek hamarabb, de nem merek, inkàbb kívánom a vasárnapot, vagy a hétfőt, hogy megjön-e.
Te érzel valamit?
Szorítok neked!
Semmit nem érzek, mondjuk ez az elsőolyan hónapom mikor nem figyelgetem magam állandóan.
Nekem már van egy 10 éves fiam de én akkor sem éreztem semmit,ami feltünt akkor az az volt hogy mindig fáj a mellem menstruáció előtt és akkor egyáltalán nem fájt, azt is hittem,hogy sikertelen hónap lesz.
de mégsem volt az:-)
De már homályosak az emlékek.
Én is vasárnapra nem várom.Hát nagyon nem:) Én egyenlőre semmit sem érzek,szerintem csütörtök elött nem is várható semmi tünet. Drukkolok magunknak! :))
Al.
Én hétfőre nem várom.van egy másfél éves kislányom,vele semmi tünetem nem volt.Most 2 napja egyfolytában pisilnem kell,még éjszaka is fel kell kelnem miatta.És néha olyan megjön érzésem van,kicsit több a folyásom is.Talán ennyi ami fura egy kicsit.Vasárnap tesztelek,ha addig nem jön meg.
nagyon drukkolok én is magunknak csajok!Puszi!
Nekem sajnos megjött.Nálatok?
Al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!