Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja vasárnapra? Tünetek?

Ki nem várja vasárnapra? Tünetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kedd körül nem várom, fáj a mellem, sok folyásom van, a hőm 37,2, de keddig még sok minden lehet...bár én már legszívesebben most is tesztelnék, vagy holnap reggel, te hogy bírod? Valahogy olyan izgatott leszek, ha a tesztelésre gondolok, eddig amikor teszteltem, tudtam h tuti nincs baba, olyan volt a megérzésem... de ez most más...
2010. nov. 26. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem megjön érzésem van tegnap ota de eddig semmi. meg olyan fura ez az érzés most vagy csak bebeszélem
2010. nov. 26. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is megjön érzésem van, bár én utrogestant szedek, gondolom attól is lehet... vasárnap tesztelek (az utro-tól általában nem jön meg)
2010. nov. 26. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Ciklus.hu szerint én is vasárnapra nem várom de... [link] Elvileg 10.cn.-on volt ovum így a mai a 13.dpo.A 18-as karika is kevés így nem remélek semmit!Folyásom nincs,melleim fájnak,néha szédülök de az inkább a tegnapelőtt elkezdett gyógyszer szedésétől van!Hát ennyi!Én nem reménykedem de nektek szorítok!

Gy.

2010. nov. 26. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Én szombat és kedd között nem várom de már van 3db pozitív tesztem! :) Viszont ma du. óta elkezdett görcsölni a hasam mintha meg akarna jönni. Remélem nem fog és csak ijesztget. De most félek,hogy mi lesz...
2010. nov. 26. 18:05
 6/11 A kérdező kommentje:

hát akkor vagyunk egy páran :-) nekem hőhullámaim vannak éjjel nappal. nem sokáig tart de iszonyat. fáj a cicim, derekam, szurkál, zabálok, puffadok, ............ szóval tünet ezer de csak vasárnap tesztelek. vagy is már teszteltem 2 napja de nega. mindenkinek szóríjjjjjok!!

puszi

2010. nov. 26. 20:20
 7/11 A kérdező kommentje:
hát csajok ma teszteltem de nega. nem értem. tünet ezer. nov. 1én jött meg, sokszor voltunk együtt a párommal, kb 14 felé volt pé-em. talán korán teszteltem? hm.......
2010. nov. 28. 08:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is teszteltem, negatív...
2010. nov. 28. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Gy. vagyok.Hát én jól éreztem így tegnap este meg is jött!Csajok!Akiknek még nem jött meg ne keseredjetek el!A hülye tesztek még nem bizonyítanak semmit!!!

Tudjátok!Amíg nem jön meg van remény!!!

Ha megjön,meg majd legközelebb!!!

Kitartást és mielőbbi++++teszteket mindenkinek!!!

2010. nov. 28. 16:15
 10/11 Babybogyó87 ***** válasza:

Szia.

Én dec. 9-re nem várom, de nagyon nem.

[link]

A hőm is emelkedett, volt a napokban egy halvány pozi tesztem, ma tesztelek még, de reménykedem. Én nagyon érzem, hogy baba lesz. Ugyanazok a tüneteim megvannak, mint a lányomnál. Hányinger, bizonyos ételektől rosszul vagyok, több a folyásom, mint szokott, és émelygek is, meg még sorolhatnám..

Hát sok sikert mindenkinek... szurkolok nektek csajok :D

2010. nov. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!