Ki nem várja vasárnapra? Tünetek?
Ciklus.hu szerint én is vasárnapra nem várom de... [link] Elvileg 10.cn.-on volt ovum így a mai a 13.dpo.A 18-as karika is kevés így nem remélek semmit!Folyásom nincs,melleim fájnak,néha szédülök de az inkább a tegnapelőtt elkezdett gyógyszer szedésétől van!Hát ennyi!Én nem reménykedem de nektek szorítok!
Gy.
hát akkor vagyunk egy páran :-) nekem hőhullámaim vannak éjjel nappal. nem sokáig tart de iszonyat. fáj a cicim, derekam, szurkál, zabálok, puffadok, ............ szóval tünet ezer de csak vasárnap tesztelek. vagy is már teszteltem 2 napja de nega. mindenkinek szóríjjjjjok!!
puszi
Gy. vagyok.Hát én jól éreztem így tegnap este meg is jött!Csajok!Akiknek még nem jött meg ne keseredjetek el!A hülye tesztek még nem bizonyítanak semmit!!!
Tudjátok!Amíg nem jön meg van remény!!!
Ha megjön,meg majd legközelebb!!!
Kitartást és mielőbbi++++teszteket mindenkinek!!!
Szia.
Én dec. 9-re nem várom, de nagyon nem.
A hőm is emelkedett, volt a napokban egy halvány pozi tesztem, ma tesztelek még, de reménykedem. Én nagyon érzem, hogy baba lesz. Ugyanazok a tüneteim megvannak, mint a lányomnál. Hányinger, bizonyos ételektől rosszul vagyok, több a folyásom, mint szokott, és émelygek is, meg még sorolhatnám..
Hát sok sikert mindenkinek... szurkolok nektek csajok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!