Akik most szombat, vasárnapra nem várják hogy vannak? Tünetek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:47
1/13 anonim válasza:
szia, én hétfő-keddre nem várom...de, gondolom még belefér. :)
az én ciklusom 29-30 napos. 15. napon volt ovum... pár napja éreztem mensi szerű görcsöket, két napig tartott (ma már semmi). és tegnap másfélszerese volt a mellem...sokat alszok és pisilek, de ez nem feltétlen tudható be tünetnek. és jelenleg fáj a fejem.
próbálok nem gondolni, a mi lenne ha... dolgokra, teljesen egyszerűen lekötöm magam és ez így könnyebb.
és veled?
2/13 anonim válasza:
Én szombat-vasárnapra nem várom. Már 1 éve próbálkozunk, és már nagyon szeretném, ha sikerülne. Sajna terhességi tüneteim nincsenek, de még addig hátha... Én minden hónapban nagyon rosszul viselem az utolsó pár napot. Szörnyű nehéz türelmesen várakozni...
3/13 anonim válasza:
Szia,én is szombatra nem várom. 13 hónapos a fiam és még szoptatom,így ez bezavar. A ciklusom változó,átlagban 32napos. Néhány napja érzem a megjön érzést,remélem nem fog. Pár hónapja már próbálkozunk. Mindenkinek sok sikert!
4/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is nagyon türelmetlen vagyok. semmi tünetem nincs, talán csak puffadást érzek ott alul, mintha lenne ott vmi. persze ez lehet mensi tünet is, így próbálok nem foglalkozni vele. kisfiam 21hós, szeretnénk egy kistesót:-)szurkolok nektek, majd jelentkezzetek, h mi történt, én is írok!! kitartás!!!
2010. aug. 4. 20:57
5/13 anonim válasza:
Én is szombat-vasárnapra nem várom.19 hós fiam van. január óta próbálkozunk kistesóval.nekem tünet:hányinger, fejfájás, rengeteget eszem, krémes folyás,hangulatingadozás.lehet nem baba, de bízom benne.
6/13 A kérdező kommentje:
21:19 drukkolok neked is, majd írj a fejleményekről!
2010. aug. 4. 21:38
7/13 anonim válasza:
3.vagyok,ez nem az én hónapom,megjött:-(
Drukkolok,hogy nektek sikerüljön.
8/13 A kérdező kommentje:
hát lányok én is el vagyok kenődve, görcsölgetek rendesen, ugyanúgy mint máskor. asszem reggelre nálam is piros lesz:-(nektek megy a drukk! majd írjatok!
2010. aug. 5. 13:27
9/13 anonim válasza:
Na lányok hogy álltok?Kérdező? Nálam még piros nincs, görcsök is alig, viszont már nagyon fáj a mellem is.:) remélem ez jó jel.holnap reggel..... 21:19 voltam Edina
10/13 A kérdező kommentje:
nekem sajna megjött:-( már tegnap, rendesen. na nem baj, majd talán ebben a hóban. nektek kitartás, majd írjatok!!
2010. aug. 7. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!