Akik szombat-vasárnapra nem várják mit éreznek? Lehet az én tünetem a menszesz előjele?
Nekem délelőtt volt egy órás szúrkálás a jobb petefészkemben, azóta semmi. Semmi más jelem nincs.
Lehet ez a jel a menszesz előjele, vagy ez így még nagyon korai lenne megmondani? A hőm magasan van 37 körül mozog.
Szia!
Szombatra nem várom,tegnap óta mellem fájdogál,állandóan ennék és nagyon erősen érzek minden illatot.De szeritem nálam a menzesz előtti állapot áll már fent.A kedvem is állandóan változik.Ma álomkorban szenvedtem így aludtam egyet délután és amikor felkeltem nagyon émejegtem és rossz volt a közérzetem.
A hőm nekem is szépen fent van,de hát ez mint tudjuk nem jelent babát még.Majd,ha fent is marad a nem várt után és persze nem jön meg,na akkor lehet,hogy baba:D
A méhem is szurkál és mintha egy nehezék lenne benne.
Menzesz jelek ezek nem baba,de sebaj új hónap,új lehetőségek.
Ti se keseredjetek el,ha nem jött össze,de attól még,hogy én így érzem,lehet,hogy nálatok más a helyzet.
Babát kívánok mindenkinek,aki szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!