Vasárnapra nem várja valaki?
Figyelt kérdés
Vasárnap nem kellene megjönnie, de ma reggel óta gyenge rózsaszínes-barnás folyásom van, semmilyen más tünetem nincs, azonkívül szinte folyamatosan fáradtnak és álmosnak érzem magam. Menszesz előtti nap mindig rettenes fejfájásom szokott lenni, ez még nem jött. Szerintettek lehet reménykedni, vagy ez is egy nem sikerült hónap lesz?2009. jún. 19. 15:03
1/5 anonim válasza:
Reménykedni azt lehet. De a folyás már valószínű, hogy a mensire utal.
2/5 anonim válasza:
Szia! Persze, miért ne lehetne reménykedni? :) Bár valóban, a rózsaszínes barnás folyás általában menstruáció előjele, de azért nem jelent kizáró okot :) Drukkolok :)
3/5 anonim válasza:
Szia, én tegnapra vártam, de nem jött, sőt a szokásos barnázásom még, pedig az két nappal megelőzi a vérzést. Ha nem jön addig, vasárnap tesztelek. Nem terveztük a babát, de úgy örülnénk neki, habár úgy-ahogy "védekeztünk" is. Szóval még bármi lehet. Talán egy kicsit (nagyon) én is reménykedek.
Majd szólj, ha van eredmény.
4/5 anonim válasza:
Szia!Én is vasárnapra nem várom,de lehet meg fog jönni mert barnázok.Pedig nagyon reménykedtem mert sokkal előbb elkezdett fájni a mellem meg szurkált ott alul.reménykedtem hogy az a beágyazódás.írd majd meg mi volt!Drukk!
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött, pedig ebben a hónapban a férjem biztos volt a sikerben:(
2009. jún. 21. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!