Ki nem várja nov.12. -ére? Tünetek vannak már? Én érzem a hasam alját. De nem olyan mint menszi előtt. Mikor teszteljek?
Szia!
Nekem millió tünetem van, de egyiket sem merem elhinni, hogy az az. Mert lehet mensitől is.
Én már teszteltem ma reggel, 10- es érzékenységűvel, és negatív lett :( El is ment a kedvem.
Sziasztok.
Én 13- ra nem várom. A mellem kicsit feszül, néha szurkál a hasam. DE ezek mind megvannak mesni előtt is.
Szerintem az a tesztelés még korai volt. Szerintem leghamarabb a nemvárt napján érdemes.
Ti mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Első vagyok.
Sajnos úgy fest, a teszt nem hazudott, nemsoká meg fog jönni... :(( elkezdtem barnázni, meg volt egy kevés rózsaszínes folyásom is. Ez mindig mensi előtt 2 nappal jelentkezik, és bizony két nap múlva leszek a 28. napon. És a 14. napon éreztem a peteérést is, és ugye ha utána jön a 14. luteális fázis, akkor az pont 28 nap. tehát kijön a matek része.
Csak azt nem értem, hogy peteérés napján - igaz este - voltunk együtt. akkor mikor kéne, ha nem akkor????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!