Ki nem várja nov.12. -ére? Tünetek vannak már? Én érzem a hasam alját. De nem olyan mint menszi előtt. Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 15:28
32/39 anonim válasza:
hagy kérdezzem meg te melyik válaszoló vagy??nem tudlak azonosítani így!!amúgy sajnálom!!milyen a vérzés??nagyon megjött?
hebaba::hol vagy??azt hittem neked jött meg!!akkor tévedtem!!bocsi!!vagy most nem te írtál az előbb??manó
33/39 Hebaba válasza:
Helló, nem én voltam az előző, de nekem s megjött sajna ma. De nem adom fel, kitartó vagyok, majd legközelebb. Bár mondjuk nyilván pityeregtem kicsit.
Kösz i, hogy érdeklődsz!!!
34/39 anonim válasza:
En megint a hosszabb iro vgyok..Akinek lett egy halvany pozitivja..Jelentem en nem verzek!:) A tobieknek meg kitartast!Bar szerintem nekem megint el fog menni..Nem is tudok orulni...:( Legyek:S.
35/39 anonim válasza:
hebaba:mnnyire jött meg??nagyon??görcsölsz is??
az utolsónak:miért gondolod megint elmegy a baba??ne add fel de te se hebaba!!
manó!!
36/39 anonim válasza:
S. (az utolso vgyok).Azert gondolom azt mert ez tul jo h igaz legyen,talan ha a 12.heten majd latom az uhan akkor elhiszem...(mikor elment a babam akkor 7hetes voltam es mivel hogy kulfoldon elek ezert nem is akartak meg nezni uhn mert az tul korai(azzal nem foglalkoznak ha mondjuk mehen kivuli..)a hazi orvostol kellett kernem beutalot mikor vereztyem es gorcsoltem,nem kaptam mentot se annyira szarul voltam pedig....Szoval a rossz elmenyek miatt nem tudok orulni..:(
37/39 anonim válasza:
utolsó:sajnálom!!de nem biztos,hogy most is elmegy a baba!!légy pozitív !!jó én is feladtam!!próbálok másra gondolni de nem tudok meg nagyon nehéz!!most jött meg igaz nem teljesen de biztos nem vagyok terhes!!manó
38/39 Hebaba válasza:
Sajnos úgy jött meg, mint máskor, sajnos rendesen.. Csak annyi, hogy most nem görcsöltem egyáltalán.
Majd következő hónap!
39/39 anonim válasza:
hebaba!!sajnálom,hogy megjött!!azóta nem csináltál tesztet!!vagy feleslegesnek tartottad a tesztet??biztos elment a baba??manó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!