Ki nem várja nov.12. -ére? Tünetek vannak már? Én érzem a hasam alját. De nem olyan mint menszi előtt. Mikor teszteljek?
Szia Első válaszoló!
Érdemes az ovuláció előtt 1-2 nappal együtt lenni, mert aznap néha már késő. A spermák meg bírják 1-2 napig a várakozást. Még azért van némi esély!
Ha most nem, akkor a következő hónapban!
Próbáld ki az ovutesztet, ha eddig még nem tetted volna!
Drukkolok!
Szia Utolsó!
Nov.15. is hamar itt van. Neked is megy a drukk!
hebaba:köszi a drukkot!!
ti nem méritek a hőtöket??manó
szerintetek ez terhes görbe??vagy legalább is alakul??manó
Sziasztok Csajok!
Én is 12-re nem várom. Nagyon nagyon remélem, hogy nem fog jönni! Tünetek nekem is vannak, cici, poci :) De még nem merek tesztelni. Félek... :) De ha nem jön meg akkor mindenféleképpen csinálok egyet! :) Sok sikert mindenkinek! :)
sziasztok!!mizus veletek??van valami fejlemény??
manó!!
Sziasztok!Mano:Szerintem ez nem rendes terhesgorbe,es be sem huzta rendesen az ovudat,mar ha volt egyaltalan....Hasznald inkabb ezt: [link]
En nemtom mikkora nem varom(illetve varom is)..Az elozo ciklusom nagyon jo volt,csak ovukor nem tudtunk egyutt lenni..A mostani az borzasyto..A 40.napon volt ovum(teszt is igazolta).Ma vagyok a 11.dpon.Az 5-9.dpo-ig erosebb gorcsoles/szurkalas volt a mehem tajekan.A 10 naptol,egyre almosabb vagyok(most is mingjart leszedulok a szekrol..:P )a melleim egyre jobban feszulnek,mara mar kirajzolodtak az erek is rajta,faj a fejem es kicsit emelygek,ja es gyengenek erzem magam..Holnap fogok tesztelni(vagy hetfon,ha kibirom).Bocsi hogy ekezet nelkul irtam,de kulfoldon elek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!