Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja nov.12. -ére?...

Ki nem várja nov.12. -ére? Tünetek vannak már? Én érzem a hasam alját. De nem olyan mint menszi előtt. Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 15:28
1 2 3 4
 11/39 Hebaba ***** válasza:

Szia Első válaszoló!

Érdemes az ovuláció előtt 1-2 nappal együtt lenni, mert aznap néha már késő. A spermák meg bírják 1-2 napig a várakozást. Még azért van némi esély!

Ha most nem, akkor a következő hónapban!

Próbáld ki az ovutesztet, ha eddig még nem tetted volna!

Drukkolok!

2011. nov. 8. 08:51
 12/39 Hebaba ***** válasza:

Szia Utolsó!

Nov.15. is hamar itt van. Neked is megy a drukk!

2011. nov. 8. 08:51
 13/39 anonim ***** válasza:

hebaba:köszi a drukkot!!

ti nem méritek a hőtöket??manó

2011. nov. 8. 09:00
 14/39 anonim ***** válasza:

szerintetek ez terhes görbe??vagy legalább is alakul??manó

[link]

2011. nov. 8. 14:07
 15/39 anonim válasza:

Sziasztok Csajok!

Én is 12-re nem várom. Nagyon nagyon remélem, hogy nem fog jönni! Tünetek nekem is vannak, cici, poci :) De még nem merek tesztelni. Félek... :) De ha nem jön meg akkor mindenféleképpen csinálok egyet! :) Sok sikert mindenkinek! :)

2011. nov. 9. 11:03
 16/39 anonim ***** válasza:
nekem meg pont az a baj,hogy semmi tünetem sincs!!na és ilyenkor mi van??manó!!
2011. nov. 9. 11:05
 17/39 anonim válasza:
Ja és még a tünethez annyit, hogy volt egy szörnyű hasgörcs és gyomorgörcs egyszerre. Iszonyatosan fájt. Kb 3-4 napja. Soha nem éreztem ilyet lehet ez is attól van?? Reménykedem :) Még egyszer sok sikert mindenkinek!
2011. nov. 9. 11:06
 18/39 anonim ***** válasza:
valaki tudna nekem segíteni!!abba kellene,hogy hol lehet kiértékeltetni a hőgörbémet!!léci segítsetek a tudtok!!manó
2011. nov. 9. 11:52
 19/39 anonim ***** válasza:

sziasztok!!mizus veletek??van valami fejlemény??

manó!!

2011. nov. 12. 18:28
 20/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Mano:Szerintem ez nem rendes terhesgorbe,es be sem huzta rendesen az ovudat,mar ha volt egyaltalan....Hasznald inkabb ezt: [link]

En nemtom mikkora nem varom(illetve varom is)..Az elozo ciklusom nagyon jo volt,csak ovukor nem tudtunk egyutt lenni..A mostani az borzasyto..A 40.napon volt ovum(teszt is igazolta).Ma vagyok a 11.dpon.Az 5-9.dpo-ig erosebb gorcsoles/szurkalas volt a mehem tajekan.A 10 naptol,egyre almosabb vagyok(most is mingjart leszedulok a szekrol..:P )a melleim egyre jobban feszulnek,mara mar kirajzolodtak az erek is rajta,faj a fejem es kicsit emelygek,ja es gyengenek erzem magam..Holnap fogok tesztelni(vagy hetfon,ha kibirom).Bocsi hogy ekezet nelkul irtam,de kulfoldon elek...

2011. nov. 12. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!