nekem még mindig nincs tünetem!!legalább is ilyenek!!legalább is nem nagyon!!akkor ne is reménykedjek??már teljesen feladtam!!manó
2011. nov. 12. 21:48
22/39 anonim válasza:
Valakinél valami új? Mi zujs lányok.''En mára nem várom ,de már érzem a petefészkem környékét vagyis szerintem meg fog jönni.De akkor összeroppanok lelkileg. Remélem töletek csak pozitiv hireket hallok !!!!!
2011. nov. 13. 09:41
23/39 anonim válasza:
ma reggel teszteltem negatívot!!de nekem a ciklus.hu szerit 15-én kellene megjönnie!!nem tudom még reménykedhetek??szerintetek?manó
2011. nov. 13. 09:44
24/39 Hebaba válasza:
Én 13- ra nem vártam és meg is jött ma! :(
Következő hónapban!
Ne adja fel senki, jönni fog!
Ha 10- es érzékenységgel teszteltek, az a zért már 12-13 dpon. mutatja pozitívat, ha középidőben volt az ovuláció.
2011. nov. 13. 12:04
25/39 anonim válasza:
hebaba!!nekem 15-én kellet volna megjönnie!!25-ös el teszteltem negatívot!!most mértem a hőmet 36,9 volt!!nem tudom mikor volt a pé-m!!így azt se tudom mikor kellene megjönnie!!ha tényleg nem 26-án volt a pé-m(ha egyáltalán volt)akkor mikor volt vajon??a ciklus.hu szerint 1-jén volt a pé-m!!szerinted??manó!!nem keresem a tüneteket!!
2011. nov. 13. 12:10
26/39 anonim válasza:
Sziasztok! En vagyok az aki hosszut irt tegnap,szoval Mano,meg mindig szerintem rosszul huzta be a ciklus.hu a pedet..Meg azt neztem hogy fura idopontokban mersz..Mindig felkeles elott kell merni(mielott felulnel/kilenel az agybol,min 3 ora alvas utan),Csak igy ad pontos informaciot.ja es e honap 15.en kellett volna megjonnie?Mert meg csak 13. van..
Ma teszteltem nagyon halvany pozitivat...De nem hiszek neki(tudom a halvany is pozitiv..)De inkabb csinalok egyet meg szerdan is..:) Bar tegnap este eleg fura volt..Elaludtam 9 korul,es meg felkeltem olyan ejfel korul es elkezdtem kezzel! grillcsirket es kolbaszt tomni magamba....Soha nem eszek amugy 6-7 utan...:D De meg mindig nem akarom elkiabalni mert lehet hogy ez is elmegy..Igy nem merek orulni neki...
2011. nov. 13. 14:24
27/39 anonim válasza:
gratulálok a pozi teszthez!!na én mindig 3:40 kor kelek!!a másik felkelés előtt mérem!!de sajnos elkezdtem vérezni!de nem tudom,hogy ez most mi!!szerinted??manó
2011. nov. 13. 15:28
28/39 anonim válasza:
most akkor mi van??hababa??nem értem!!megjött és még is pozit teszteltél??manó!!
2011. nov. 13. 15:43
29/39 anonim válasza:
Koszonom,de meg nem akarok elore a medve borere inni..Szoval neked meg megjott!De ne add fel!:)
Figyeled mas hogy is h mikor van ovud? Pl mikroszkop/teszt/vagy esetleg figyeled a nyakodat?
2011. nov. 13. 17:17
30/39 anonim válasza:
hababa:neked is megjött vagy most nem?nem értem!!nem teljesen jött meg nem erős alig van nem görcsölök!!semmi sincs!!szerinted a hőm alapján volt ovum ha igen akkor mikor??manó!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!