Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra ki nem várja? Én...

Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztelt először?
2010. szept. 7. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg a nem várt napját! Mert ha esetleg negatív a teszt akkor biztos nagyot csalódnál!
2010. szept. 7. 09:33
 2/71 anonim ***** válasza:
Szia, én is vasárnapra nem várom. Nem stresszelek, megvárom a vasárnapot a teszttel. Ez a negyedik hónap, már nem pazarlom a teszteket :)
2010. szept. 7. 09:57
 3/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hétfőre nem várom:)!

Ti,hogy vagytok???

2010. szept. 7. 13:45
 4/71 anonim ***** válasza:

Én is vasárnap-hétfőre nem várom.

Szerintem péntek reggel csinálok egy tesztet, mert a kisfiamat is a nemvárt napja előtt 2 nappal már egyértelműen kimutatta a Clearblue teszt.

Drukkolok Nektek!

2010. szept. 7. 19:00
 5/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is hétfőn következne, remélem nem fog :)

Zsuzsi

2010. szept. 7. 20:31
 6/71 A kérdező kommentje:
Hát csajok, én már nem sokáig bírom...de próbálok türelmes lenni.már fáj a mellem,meg iszonytosan érzékenyek a mellbimbóim,de ez lehet mensi tünet is,de remélem hogy Zsebi az a pocimban:):) meg iszonyatéhes vagyok és aluszékony,de nem élem bele magam! Majd megírjátok,hogy kinek hogy sikerült a teszt? Drukkolok mindenkinek!!!!!
2010. szept. 8. 08:35
 7/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Na, teszteltél már? :-)

Drukkolok!

Utolsó előtti

2010. szept. 9. 14:35
 8/71 A kérdező kommentje:
nem, megvárom a nemvártat:) remélem nem jön meg:)) tesztelt esetleg valaki? megy a drukk:))
2010. szept. 10. 07:06
 9/71 anonim ***** válasza:
Sziasztok, második vagyok. Már alig bírom :) Minden tünetem olyan, ami a menszitől is lehet (cicifájás, édességvágy, görcsök, hanulatváltozások). Viszont vérzik az ínyem, ami nem jellemző rám, nem tudom, jelenthet e valamit. A hőm szépen fönt van. Többiek?
2010. szept. 10. 11:57
 10/71 A kérdező kommentje:
nekem is hasonlítanak a mensihez a tünetek,de ehhez társul mostanában a rettenetes aluszékonyság,de ez meg lehet az időjárástól is:S
2010. szept. 10. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!