Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?
Szia kedves kérdező!
Remélem nemsokára pozitív lesz a teszted, meg az enyém is :D.
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, és ma sem, ha a hétvégéig sem fog, akkor tesztelek csak, bár nehéz kibírni.
Szóval sok sikert, és írj, ha valami változik!!
Zsuzsi
Rendben megírom, kívánom hogy + legyen majd neked is!!!!Szorítok!!!nekem se jött még meg ,ráadásul most elkezdett szurkálni hol a jobb hol a bal oldalam,nem tudom hogy mi lesz.......bizakodom:)
Évi
Szia Évi, és a többiek!
Még mindig nem jött meg!
Ami eltért az eddigiektől (mensi előtti jeleimtől), a mellfeszülés nem múlt el egy hét után, ahogy szokott (csak egy kicsit enyhült), vízszerű folyásom van, ami még sosem volt, hasszúrka hol itt, hol ott.
Gondolhatjátok, szinte percenként rohangálok a WC-re a vízszerűm miatt, ellenőrzöm, megjött-e, de még szerencsére nem!!!
Olyan messze még a hétvége... Egyre nehezebb kibírni, de megfogadtam, hogy nem tesztelek hamarabb. Párom is azt mondta a "még mindig nem jött ám meg!" mondatra, hogy "oké, de azért még ne rohanj tesztet venni", erre én "nem rohanok. VAN ITTHON :D"
Bocsi a sok szövegért, de egyre jobban bezsongok!
Drukkolok Neked!!!!Én is hasonlóképp vagyok, átlátszó meg néha kicsit fehéres szagtalan folydogálásom van de még nekem se jött meg,ráadásul tegnap este nagyon látszódtak az erek a mellemen meg mintha nőtt is volna,de hétfőn negatív volt a teszt....nem tudom,pénteken tesztelek reggel egyet ha nem jön meg addigra,szorítsatok! Mindenkinek sok ++++++++:)
Évi
Szia Évi, és a többiek!
Megcsináltad??
Én igen, és POZITÍV!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!