Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra ki nem várja? Én...

Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztelt először?
2010. szept. 7. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy!:) én is drukkolok mindenkinek!!!!!!hát például érzékeny a mellem,meg fájdogál a hasam, nagyobb az étvágyam is....sorolhatnám...de ez lehet mensi tünet is. de még nem jött meg pedig vasárnap kellett volna. kicsit csalódott vagyok a reggeli negatív után,de hátha....
2010. szept. 14. 09:05
 22/71 anonim ***** válasza:
6:50-es vagyok. Ne légy elkeseredve!!! Várj még pár napot és tesztelj újra!!! Amíg nem jön meg addig van remény! Lehet hogy még alacsony a hcg szinted! Szorítok!!!!! :)
2010. szept. 14. 09:18
 23/71 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon jól esik:) ha péntekig semmi akkor újra tesztelek:)))
2010. szept. 14. 11:33
 24/71 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Remélem nemsokára pozitív lesz a teszted, meg az enyém is :D.

Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, és ma sem, ha a hétvégéig sem fog, akkor tesztelek csak, bár nehéz kibírni.

Szóval sok sikert, és írj, ha valami változik!!

Zsuzsi

2010. szept. 14. 20:47
 25/71 A kérdező kommentje:

Rendben megírom, kívánom hogy + legyen majd neked is!!!!Szorítok!!!nekem se jött még meg ,ráadásul most elkezdett szurkálni hol a jobb hol a bal oldalam,nem tudom hogy mi lesz.......bizakodom:)

Évi

2010. szept. 15. 07:27
 26/71 anonim ***** válasza:

Szia Évi, és a többiek!

Még mindig nem jött meg!

Ami eltért az eddigiektől (mensi előtti jeleimtől), a mellfeszülés nem múlt el egy hét után, ahogy szokott (csak egy kicsit enyhült), vízszerű folyásom van, ami még sosem volt, hasszúrka hol itt, hol ott.

Gondolhatjátok, szinte percenként rohangálok a WC-re a vízszerűm miatt, ellenőrzöm, megjött-e, de még szerencsére nem!!!

Olyan messze még a hétvége... Egyre nehezebb kibírni, de megfogadtam, hogy nem tesztelek hamarabb. Párom is azt mondta a "még mindig nem jött ám meg!" mondatra, hogy "oké, de azért még ne rohanj tesztet venni", erre én "nem rohanok. VAN ITTHON :D"

Bocsi a sok szövegért, de egyre jobban bezsongok!

2010. szept. 15. 19:03
 27/71 anonim ***** válasza:
Ja, Zsuzsi voltam (mondom hogy bekattantam) :)
2010. szept. 15. 19:04
 28/71 A kérdező kommentje:

Drukkolok Neked!!!!Én is hasonlóképp vagyok, átlátszó meg néha kicsit fehéres szagtalan folydogálásom van de még nekem se jött meg,ráadásul tegnap este nagyon látszódtak az erek a mellemen meg mintha nőtt is volna,de hétfőn negatív volt a teszt....nem tudom,pénteken tesztelek reggel egyet ha nem jön meg addigra,szorítsatok! Mindenkinek sok ++++++++:)

Évi

2010. szept. 16. 07:03
 29/71 A kérdező kommentje:
többiek? hogy vagytok?
2010. szept. 16. 10:12
 30/71 anonim ***** válasza:

Szia Évi, és a többiek!

Megcsináltad??

Én igen, és POZITÍV!!!!

2010. szept. 17. 06:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!